Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (48)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Koukala jsem poprvé ... nedokoukala ... koukala jsem podruhé ... nedokoukala .... koukala jsem potřetí .... ale notak ...

plakát

Anonym (2011) 

Zase jsem udělala tu samou chybu, že jsem se na Anonyma strašně těšila. O to větší přišlo zklamání. Když pominu, že ze Shakespeara udělali troubu, co slíže všechnu smetanu a vyděrače (ne-li příživníka), tak mi ve filmu vadila nepřehlednost mezi postavami, ve kterých jsem se neustále ztrácela a prolínání mezi časovými liniemi. Škoda, čekala jsem víc.

plakát

Asterix dobývá Ameriku (1994) 

Z Idefixe udělali Dogmatixe, Obelix je nadabovaný jako kdyby měl přiskříplý koule, celkový dabing je příšerný a děj stojí za prd. Slabé 3* :-/

plakát

Ať přiletí čáp, královno! (1988) (TV film) 

Povedené pokračování ještě povedenější jedničky. Výkon pana Nárožného a paní Bohdalové byl opět super. I když to bylo o maloučko slabší než první díl a pric David na mě působil jako takový ňoumík, tak dávám 4*. Plus chytlavé písničky. Škoda jen, že úroveň "pohádek", co se točí dnes, se těmhle ani zdaleka nevyrovná :-(

plakát

Delfín Filip (1996) 

Jako malá jsem Delfína Filipa neviděla, a proto jsem měla už dlouhou dobu v plánu to napravit. Akorát jsem ho dokoukala a nestačim se divit. Chápu, že to není nějaké extra veledílo, ale 39%? To musí být nějakej error, ne?! Pro mě fajn rodinný film, spíše pro menší diváky, ale takhle nízké hodnocení si podle mě nezaslouží. Pro mě pohoda, klídek a relax. Prostě vypnout mozek a v klidu si užívat krásné prázdninové prostředí :o)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Musím uznat, že hudba a prostředí bylo opět kouzelné, ale i přesto se moje myšlenky pořád ubíraly k Pánovi prstenů. Stále mi tam nějak chyběl hlavně Frodo, i když se tam na okamžik mihnul. Celkově ale i tak příběh zaujal a nebránila bych se tomu, kdybych ho mohla vidět znova. Film obsahoval jak dramatické, tak vtipné chvilky. Jako vždy se mi nejvíc ale líbil konec, který byl nejen dojemný, ale také zajistil to, abych s netrpělivostí očekávala pokračování :-)

plakát

Into Temptation (2009) 

Upřímně jsem vůbec nevěděla, co od tohoto filmu očekávat (vzhledem k tomu, že zde zatím není jeho obsah). Hlavním důvodem, proč jsem ho chtěla vidět, byla Kristin Chenowth, kterou jsem už dlouho chtěla vidět ve vážnější roli (než například v Pushing daisies nebo Rodinná dovolená a jiná neštěstí). A musím říct, že nezklamala. Ovšem čekala jsem, že zde bude mít trochu více prostoru. Nicméně ani ona nevytáhla film na vyšší úroveň. Příběh nic moc, zdlouhavý a téměř o ničem. Za Kristin 2*.

plakát

Jjejjehan romaenseu (2010) 

I když mi Kang-hee Choi moc nesedla, tak jsem se skvěle bavila. Skvělé animace a chvíle, kdy se Kang-hee Choi zasnila a Seon-gyun Lee se jí do toho začal strašně smát, neměly chybu. Super :-)

plakát

Kráva na měsíci (1959) 

Předevčírem jsem shlédla ve hvězdárně, nemalá šikulka ta holčina ;)