Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (48)

plakát

Zmizelá (2014) 

Tak ja nevim. Asi jsem mela prvni zkouknout film a pak si precist knihu. Ale bylo to naopak, proto jsem se na film divala trosku kriticky. Porad jsem srovnavala s knihou a vzhledem k poctu stran knizky, mi prisel film natoceny tak letem svetem. Proste honem honem, aby tam bylo zaznamenano to nejdůležitější. Ben Affleck hraje Nicka opravdu dobre, Amy obcas vypadá opravdu jako psychopatka... Coz bylo asi to nejdulezitejsi no. Nemuzu si pomoct, srovnavat se nema, ale... Za me tri hvězdičky.

plakát

Můj divoký románek (2014) (seriál) 

Prozatím jsem viděla jen jeden příběh s tuleněm Andrem, ale už teď mohu říct, že to byl krásný silný příběh. Už se těším na další!

plakát

LOL (2012) 

Tenhle film je tak strašně přeslazený .... až to hezký není. A přesně to jsem teď potřebovala.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Musím uznat, že hudba a prostředí bylo opět kouzelné, ale i přesto se moje myšlenky pořád ubíraly k Pánovi prstenů. Stále mi tam nějak chyběl hlavně Frodo, i když se tam na okamžik mihnul. Celkově ale i tak příběh zaujal a nebránila bych se tomu, kdybych ho mohla vidět znova. Film obsahoval jak dramatické, tak vtipné chvilky. Jako vždy se mi nejvíc ale líbil konec, který byl nejen dojemný, ale také zajistil to, abych s netrpělivostí očekávala pokračování :-)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Koukala jsem poprvé ... nedokoukala ... koukala jsem podruhé ... nedokoukala .... koukala jsem potřetí .... ale notak ...