Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Deníček (16)

Seriálové resty

Band of Brothers

Narcos

Chalífát

Gangs of Birmingham

House of Cards

Black Books

Pustina

Ajťáci

Better Call Saul

The Office

Ozark - rozkoukaný

2 girls 1 cup

 

Úspěšně zatím sleduju všechny seriály, kromě těch na seznamu.

Tvůrčí krize aneb mrdám na to!

Nemusíte mít hotovou ani mateřskou školku, abyste pochopili podle nadpisu, že na čurácko-sviňské filmové databázi zahajuji režim hybernace. Může za to tak nějak souhrn všech možných faktorů, přičemž tím největším je nedostatčný ohodocujicí uživatelský systém. Přiznávám, brečím tu jako malá děvka, ale komentáře tu mám v mezích "maturitně chvalitebných", z pravidla nejsou ani obyčejné a snažím se popsat kvality i negativa filmu, abych v tom penisovi za druhým monitorem vyvolal touhu film shlédnout anebo nikdy nevidět. Mezitím zde zmrdi píší komentáře, které jsou tak šedé, že byste je nerozeznali od druhých nebo tu máme "znalce" s 400 ohodnocenými filmy a 200 body (většinou slavní joutubeři). Aktivita na čsfd mě kdysi bavila, ale už tu nenalézám žadný pocit zadostiučinění a to díky systému viditelnosti. Jenže abych toho pocitu satisfakce z "amatérské kritiky" dosáhl, musel bych buď lézt lidem do prdele a nebo psát stejně dobře jako verbal, či RedAK. A to já neumím, jsem zasraný hasič, ne pisálek. Doufám jen v jediné. Že jsem tady pár lidí, několika řádky rozesmál. Plus napíšu těm, co mi dali bod, že ho můžou dát někomu, kdo by ho ocenil více. Hodnotit budu stále, na to jsem už vytvořil silný rituál, a podle nálady něco napíšu, ale to je tak vše.

Oscarová hůl

Leo je skvělý herec, ale jestli to letos dostane, tak jen aby se neřeklo #prayforoscar

Oscarová hůl

Kino 2015

Každého z vás to pravděpodobně zajímá asi jako mě nejnovější selfíčka prdele Kim Karda-něco, nevím jak se to píše. Každopádně mě se ta sračka líbí a navíc je to můj deníček, takže s tím nic neuděláte :D Star Wars prubnu až v lednu :(((( A za ty tabulátory bych vraždil... mezerník for love.


Filmy, které zklamaly:          Filmy, které překvapily:             Naplněná očekávání:                          Nadšení:
Terminator Genesys               Neutečeš                                      Kingsman: Tajná služba                       Šílený Max: Zběsilá cesta
Everest                                   Ex Machina                                   Avengers: Age of Ultron                       Marťan
                                                Ant-Man                                       Jurský svět
                                                Legendy zločinu                           Mission Impossible: Národ grázlů
                                                Sicario: Nájemný vrah                  Labyrint: Zkoušky ohněm

Kino 2015

Konec bájného Kida?

Nuže, s příchodem inovativního vypíčovače sprostých slov, se mi v hlavě honí myšlenka, zda-li mám zanechat komentování, protože zastávám názoru, že zdravě si zapičovat, ještě nikomu neublížilo. A dělá to každý, tedy měl by, zvláště pak na čsfd, kde se díky sprosťárnám dělí komentáře na fádní a vulgární. U svých oblíbených jsem si na to zvykl ještě před tím, než jsem začal holdovat humoru RedAKa či verbala, ale teď, najít záživný a nejlépe vtipný komentář, to je vskutku masakr. Zní to pokrytecky, protože já bych své komenty po určitém časovém odstupu na škále od 1 do 10 hodnotil -3. A proto všechna čest lidem, co mě mají v oblíbených a moje komentáře se jim líbí, či je pobaví. Pravda, občas se najde zářný okamžik, kdy se meta-fyzická část mého těla v tomto materiálním světě obměkčí natolik, že napíše komentář bez vulgarismů, ale nevím jestli vás to osloví. Nakonec na tom ani nesejde, protože si to přečtou dohromady 2 lidé. Já, když si budu kontrolovat gramatiku a pak zase já, když tam najdu chybu už po kontrole.

 

Na závěr se vám chci omluvit za to, že jste byli donuceni ztratit 2 minuty svého drahocenného času. Tady je brambora. 

Konec bájného Kida?

Turnov 2015 aneb o záminku více se najebat.

Zdravím pozemšťané, vím že moje fanouškovská základna je stejná jako kozy Keiry Knightley, takže až na bradavky neexistující, mám ale to nutkání vám sdělit, že se objevím v Turnově, v Čechách, abych tam pozdvihl úroveň alkoholizování na další úroveň. Poznáte mě podle tohoto krutopřísnýho trika, hele! A modré střevíčky. 

Turnov 2015 aneb o záminku více se najebat.

Scarlett je bohyně!!! Vrchol na škále krásy - 10/10, ne-li 11!

.

Scarlett je bohyně!!! Vrchol na škále krásy - 10/10, ne-li 11!

Ironie osudu ^_^

Jelikož je můj život nesporně a krutě poznamenám, mám ve svých jednadvaceti letech právo na to, se s noblesou vybečet do deníčku jako nefalšovaný teenager. A tak činím. Obvykle nejsem řazen do kategorie pičus/kokot/práskač, ale to by život nebyl změna, kdybych si v životě tuto roli ani jednou nevyzkoušel. Obzvlášť když si mohu pořádně zapyčovat přes ty internety a nikdo mi tak nemůže rozkopat hárdvér.

 

Takže k věci... nedávno jsem si prcnul do oblíbených už 21. místního individua a tak se mi naskytla příležitost vybodovat největšího adepta, který si to zasloužil. Tím frájou je místní "statistiko-honič" Kothy a já mu s radostí udělám reklamu, jen aby jste se sami přesvědčili, pokud to vůbec budete číst jantaři, že mám jako vždy pravdu. Fakt, že má na profilu zmínku o vyzrazeních dějů v komentářích, je absolutně bezpředmětný, protože nezmíní pouze scénu, kde Scarlett ukázala kozi, ale i to jakou měla snídani, oběd i večerní stolici. To vše ve formě, ze které by padl do kolen i válečný beznohý veterán. "Scarlett měla snídani. Potom měla oběd. Nakonec vykonala potřebu, která byla příjemná." Všimněte si, že poslední věta je vlastně souvětí, což už je stylisticky nad rámec. Přečtěte si pár jeho komentářů a uvidíte, že mnou favorizovaná a přehnaná ironie se sarkasmem, je tu použita zcela na místě, zejména když se podíváte na počet lidí, kteří ho mají v oblíbených. Takhle prostě 23 letý vysokoškolák psát nemůže...no jebat.

 

Já nevím, buď je to mulťáky nebo výměny bodů, či jsou ti lidé opravdu bez špetky vkusu na literaturu nebo kusu hlavy. Ano, i zdejší komentáře bych mohl považovat za "umění". Koneckonců máme tu buď špatné, dobré nebo majstrštyk komentáře a ty jsou už jen o individuální preferenci, ale "Moc pěkný animák o železném obrovi" k filmu Železný obr v žánru animovaný, což je vše zmíněno s popisku filmu, mi jako přínosný nepřipadá (komentář už upravil).  

 

Na závěr by bylo vhodné zmínit, že Kothymu na tento hemisferální vývar pošlu odkaz, abych nebyl označován za děcko schovávající se za kompjůterem, což vlastně budu, ale vyhoním si ho večer bez pocitu viny. Přestože může být vpoho člověk, jeho čsfd alter-ego mi tu trhá žíly. Nedělám si prdel, trpím hemofilií. Paradoxně ironické je, že jsem mu řekl, že nevadí když neudělal vstupní test, ale stačí napsat 5 vzorových komentářů, takže jsem vlastně pasován na Dr. Frankensteina.

 

Pěkný zbytek víkendu v práci vám přeje Pecivál Pírko.

Životní moudra Pecivála Pírka #01

Občas mě napadne něco velmi chytrého a říkal jsem si, že bych vám nicotným bytostem mohl poskytnout bezplatné lekce životního koučingu. Protože jsem dobrosrdečný, samozřejmě.

Životní moudra Pecivála Pírka #01

Prý jsem strašně chytrý ^_^

Tak je to oficiální, jsem prý natolik chytrý, že pod mým nátlakem i cigán správně spočítá látkové množství hliníku, obsaženém v 3,82 kilogramové dopravní značce "Dej přednost v jízdě". 

IQ nad 130, takže odteď bych prosil, abych byl oslovován jakožto pan Chytrý. Dovoleny jsou i tyto parafráze - pan Moudrý, Inteligentní, Veleúžasný, Nepřekonatelný a v poslední řadě Perverzní. 

 

Děkuji

LG - Boobs are good!

Vzhledem k tomu, že až doposud, jsem sledoval filmy na svém ultra obřím monitoru o úhlopříčce 21", rozhodl jsem se si koupit něco menšího, abych ochránil svůj cenný zrak před slepotou. LG UG489hwL72 o úhlopříčce 119cm (a další srandy) byla zlevněná z 14 189 Kč na fajnových 14 189 Kč!!! Tak berte to, protože já to bral! Jako rekonvalescenci jsem zvolil upřené zírání na ženská ňadra, neboť pohled na ně blahodárně hojí zjizvené rohovky <3 Kor ve FULL HD :))

Mimochodem, to označení jsem si vymyslel, hh

LG - Boobs are good!

Kino 2014

Pod útokem byl hlavně Cinestar v Ově, ale párkrát sem zašel i do Kosmosu v Třinu kvůli "cinema sparing partnerovi". Byl to zajímavý rok a těším se na tento nový, co přinese za hovadiny, za které utratím zase moje fuckin money.

Podotýkám, že pokud film třeba naplnil očekávání, neznamená, že jsem z něj byl nadšen, viz. Hobit... A ještě bych chtěl poděkovat čsfd za to, že tu nemají tabulátory...připadám si jako pyča, když to musím "mezerkovat", děkuji :)))

 

Filmy, které zklamaly:         Filmy, které překvapily:            Naplněná očekávání:                 Nadšení:                                  
Godzilla                                    Captain America 2                       Drákula: Neznámá legenda       Na hraně zítřka

22 Jump Street                        Amazing Spider Man 2               John Wick

Labyrint: Útěk                          X-Men: Budoucí minulost           Návrat blbýho a blbějšího

Interstellar                                Zmizelá                                          Hobit: Bitva pěti armád

Birdman                                    Železná srdce

Kino 2014

...

Tak Schumacher už prý zase jezdí! 

...

A Fire Inside - AFI

Jelikož si nechci přeprcat profil "zbytečnostmi", tak to dám sem. Takže, jsem velký fanoušek rocku (spíš toho novodobého, 2000 - současnost) je mi hóóódně líto, že o těchto - pro mě skoro polobozích - nikdo moc neví. Jestli jeden z tisíce O_o? Tyto amíky mi představil kámoš ze střední, díky buddy! Mají čím zaujmout - emo styl, hard rock, možná i "balady", energické songy, ale co je devíza, tak to je hlas frontmana <3 Toho jsem si "bohužel" všiml až po několikanásobném sjetí posledních 4 alb, které teď bezmezně miluji. Budu trochu pokrytec, protože alba přímo nevlastním :D každopádně mě to jednou čeká :D a koncert na 120%. 

+ můj oblíbený song, je to taková fuckin pohodka

A Fire Inside - AFI

Hra o Trůny...done!

Dnes, v neděli 27.7.2014 jsem přesně po 4 měsících přečetl tuhle 826 stránkovou bichli. V životě jsem neviděl více písmenek, možná jen maturitní otázky a srandy ke zkouškám v 1. semestru :D Ne že bych nevěděl co s časem a už vůbec nejsem vášnivý čtenář, ale už mě hóóódně začaly štvát ty všudypřítomné spoilery. Tímto chci poděkovat skutečným zmrdům z fb stránky "Přiznání zmrdů" BRAVO! 

Každopádně je to celkem čtivé a mnohé kapitoly berou dech více, než důstojně natočený seriál. Jo a prý to bude 7logie, takže...LOADING: 14% ----> 100%

 

PS: Ano, tu knihu jsem přilepil na zeď :)))

Hra o Trůny...done!

Kino"RAPE"

Poslední i delší dobou mě vcelku začíná srát tento moderní trend šířící se napříč galaxií i bohužel mou rodinou. Vyjde v kině film, a i kdyby to měla být sračka, lidi musí stahovat kinoripy, z jejichž obrazové kvality by i Forrestu Gumpovi narostla inteligence. A to lístek + benál/nafta stojí hovno na druhou, teda 300 +- autobus a proto se divím, proč že to lidi nezajedou na tu "sračku" do kina??? No ni, já si stáhnu kinorip s kvalitou ala kreslení v mateřské školce a ještě se kamarádům pochlubím, že sem to viděl a že to bylo dobré/špatné. Jako nic proti stahování filmů, tak 99, 415654456% uživatelů čsfd to dělá, ale co je moc to je moc. Klidně plentě jeden server za druhým piráti všech sítí, ale prosím, výhýbejte se těmto siflem nakaženým jebkám. 

 

Závěrem bych chtěl poděkovat své sestře, která mě inspirovala sepsat  tento průjem a od tohoto okamžiku až navěky se zavazuji, že na její náhrobní kámen nechám vytesat: Stáhni mi Melacifent (2,5 sekundy po premiéře).