Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (10)

Basmati Blues

Basmati Blues (2017)

Geniální vědkyně Linda (Brie Larson) je vybrána společností zabývající se vývojem geneticky upravených potravin, aby odjela do Indie prodat modifikovanou rýži, kterou sama vytvořila. Ovšem až v Indii si uvědomí, že místní farmáře pěstující rýži svým objevem zničí.

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)

Po útoku kryptonských vojsk na Metropolis se z Clarka Kenta/Kal-Ela stal Superman (Henry Cavill). Celá událost měla velký dopad na celé lidstvo. Najednou se nikdo necítí v bezpečí. V Gothamu mezitím vyčerpaný a zkušený Bruce Wayne znovu navrátí světu Batmana (Ben Affleck), aby dovedl Supermana k odpovědnost a spravedlnosti. Netuší však, že tímto rozhodnutím započne cestu k velkému přátelství, které položí základ Ligy spravedlivých!

Cop Car

Cop Car (2015)

Dva desetiletí chlapci Travis (James Freedson-Jackson) a Harrison (Hays Wellford) naleznou opuštěné policejní auto s klíčky v zapalování. Rozhodnou se pro dobrodružnou projížďku, při které se s autem pořádně vyřádí. Všechno se ale pokazí, když maloměstský šerif Kretzer (Kevin Bacon) začne hledat své chybějící auto, v němž ukrývá tajemství. Zmatení chlapci se najednou ocitnou v centru smrtelné hry na kočku a myš.

Doupě vlků

Doupě vlků (2014)

Mladík Cayden Richards bloudí světem po smrti svých rodičů. Až do doby, kdy potká šílence Wilda Joe, který ho nasměruje do podivného městečka Lupine Ridge, kde může jít po stopách svého původu.

Dárek

Dárek (2015)

Život mladého manželského páru je náhle obrácen vzhůru nohama, když se znenadání objeví manželův starý známý. Začíná na práh jejich domu nosit záhadné dárky a postupně rozkrývá děsivé tajemství staré více jak 20 let.

Jing cha gu shi 2013

Jing cha gu shi 2013 (2013)

Policejní kapitán Zhong Wen (Jackie Chan) hodně obětoval. Vždycky byl příliš zaneprázdněn pronásledováním zločinců, než aby byl otcem své dcery Miao (Jing Tian). Po letech se s ní znovu setkává a seznamuje se s jejím snoubencem a zároveň majitelem klubu Wu Jiang (Liu Ye). Plány na večer s dcerou vezmou za své, když je celý klub zajat jako rukojmí. Co bude muset Zhong obětovat tentokrát?

Matrix Resurrections

Matrix Resurrections (2021)

Již téměř dvacet let žije Neo (Keanu Reeves) zdánlivě poklidný život jako Thomas A. Anderson v San Franciscu. Navštěvuje terapeuta, který mu předepisuje modré pilulky. Potkává každý den Trinity (Carrie-Anne Moss), ale navzájem se nepoznávají. Jednoho dne narazí na Morphea, který mu nabídne červenou pilulku, aby znovu otevřel svou mysl Matrixu.

Mission: Impossible - Národ grázlů

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015)

Agentura IMF (Impossible Missions Force) je postupně likvidována bájným Syndikátem, který je národem grázlů a nájemných vrahů, kteří zabíjejí na zakázku. IMF stojí před rozpuštěním, ale to nechce dopustit Ethan Hunt (Tom Cruise). Sestaví proto tým, aby společně čelili zatím nejtěžší misi ve svých životech. Musí dokázat, že Syndikát existuje a nakonec ho zlikvidovat všemi možnými prostředky. Šance je ovšem víc než nulová!

Ochránci

Ochránci (2017)

Během studené války organice zvaná ''Patriot'' seskupila superhrdiny z různých národností ze Sovětského svazu, aby bránili zemi proti nadpřirozenu a silným nepřátelům. Do dnešních dnů žili všichni superhrdinové v ústraní skrývajíc svoji pravou identitu. Nyní, kdy se objevila nová hrozba, musejí znovu povstat.

Slow West

Slow West (2015)

17letý Jay Cavendish (Kodi Smit-McPhee) přicestoval ze Skotska do Colorada, aby zde našel ženu, do které se zamiluje. Vždycky si myslel, že je Amerika čistá a svobodná. Brzy však zjistí, že americká divočina dokáže být hodně nebezpečná. Naštěstí se cestou setká s tajemným cizincem Silasem (Michael Fassbender), který souhlasí, že mu za úplatu bude dělat ochránce. Jejich cesta je plná nebezpečí, přestřelek a násilí, kdy jim oběma jde o život.

Reklama