Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama

Recenze (113)

plakát

AC/DC: Live at River Plate (2011) (koncert) 

Tenhle záznam nejznámější skupiny světa, prostě musí mít každý fanoušek doma! Geniální dílo hodné mistrů v podání AC/DC je peckou a perfektním zážitkem, který si rádi pokaždé vychutnáte na 100%

plakát

Air Force One (1997) 

Skvělá akční podívaná s Harrisonem Fordem v roli prezidenta Spojených států, která je plná akce a skvělých momentů a tenkrát velmi obsazovaným hlavní zápornou postavou, v podání Gary Oldmana

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Poprvé se to nepovedlo, a zkouší se to znovu. A opět jsme tam, kde na začátku, ne-li hůře. Tenhle příběh by si zasloužil víc, ale tohle už se blíží k průměru, ne-li níže. Jako běžec, který není zvyklý na dlouhé tratě, Andělé a démoni ztrácí po několika minutách dech.

plakát

Armageddon (1998) 

No já nevím. Když jsem na filmu byl tenkrát v kině, tak to byla pro mě pecka, ale když se na film podívám dnes... Skvělé herecké obsazení, ale nemá to tu šťávu, abych i po letech Armageddon, viděl celý až do konce.

plakát

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (2010) (seriál) 

Marvel uvádí své největší hrdiny, v boji proti temným silám ohrožující lidstvo. S přibývajícími díly, seriál dostává správný rytmus a diváka přímo uhrane, aby sáhl po dalším pokračování, který je mimochodem velmi dobře nadabován.

plakát

Barbar Conan (2011) odpad!

Co tohle mělo jako být? Jason Momoa mi do role Conana vůbec nesedl a už při první fotce jsem měl divné mrazení v zádech, že je něco špatně. Celkový výsledek je katastrofální a nekoukatelný. Děkuji, ale prznění klasiky si milý Hollywoode strč někam - ano, za ten váš velký nápis na kopci...

plakát

Batman (1966) 

Adam West jako představitel prvního Batmana, kterého jsem v dětství viděl a po letech jsem se na tenhle film podíval s chutí a radostí, se u něj bavil od začátku, až do konce. Skvělý humor, akce a styl vyprávění, hodný filmům pro starší generace. Ta novější, by podobné filmy těžko skousla. Za mě palec nahoru.

plakát

Batman a Harley Quinn (2017) 

Animace je pěkná, jen je tady trochu zbytečná, a to se po celý film nic zásadního neděje. Dětinská až otravná Harley Quiin dělala z pokračování Batmana spíš nudnou podívanou a děj filmu se posouvá někde k tápání se louží, až k bořícím se bahnům močálu.

plakát

Batman a Robin (1997) 

Od filmu jsem mnoho neočekával, ale koukat se na něj dalo i když do kina bych na to rozhodně nešel. Filmy Joela Schumachera celkově nějak nemusím i když Arnold s Umou Thurman byli asi to nejlepší, na co se dalo koukat.

plakát

Batman & Mr. Freeze: Supernula (1998) 

Docela mně tohle ztvárnění Batmana vyhovovalo, jak po stránce příběhu, tak i s celkovou animací. I když to bylo mířeno spíš na mladší publikum. Pěkně se na to koukalo, neurazilo a docela pobavilo.