Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama

Oblíbené seriály (10)

Včelka Mája

Včelka Mája (1975)

Včelka Mája z úlu letí, pozorně naslouchejte, milé děti. Na výpravné dobrodružství s kamarády, my je máme všechny rádi. Od lenocha Vilíka, přes Hopa i myšáka Alexandra, byla se všemi ohromná sranda. Kdo neviděl, nebyl dítětem, kdo viděl a má rád, ví, co bylo v našem dětství nejkrásnější a to za dabingu fantastické Aťky Janouškové, textu úvodní písně - Karla Svobody a božského hlasu - Karla Gotta

Chobotnice

Chobotnice (1984)

Skvělou dramatickou atmosféru boje policie s Italskou mafií v seriálu, který nemá obdoby. Michele Placido, sympaťák, kterému držíte palce, až po samý konec, ve kterém nejedenkrát budete tahat nudli u nosu a utírat slzy. Depresivní atmosféru umocňuje hudební doprovod Rize Ortolaniho.

Ženatý se závazky

Ženatý se závazky (1987)

Varování: zde naleznete 262 dílů, které můžou potrápit Vaši bránici, způsobit záchvaty smíchu, ne-li zadušení, pokud u sledování seriálu jíte. Doporučeno: sledovat za přítomnosti jiné osoby, která zavolá v případě nouze na zdravotnickou linku, či rovnou na tu pohřební... to vše u jedné... ano - rodinky, která se nikdy neokouká.