Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama

Oblíbení herci (10)

Elvis Presley

"Dámy a pánové... to napětí, před očekáváním, připomínalo probíjející statickou energii vysokého napětí v každém v sále... ...dovolte mi představit legendu hudebního světa!... celý dav přihlížejících povstal a tleská v bouřlivý - neutichající aplaus, který přehluší vše ... Elvis Presley!!!"

https://www.youtube.com/watch?v=xA142IsjQiE

Eric Adams

Bitvou, zvanou Manowar, vše začalo. Bylo mi 13, Eso plodilo sračky, byl čas na pořádnou muziku. Teď je mi o několik dekád více, a tahle skupina je stále "Hlučnější než peklo". Jen "Králové metalu" se můžou pyšnit mohutným hlasem tohoto charismatického zpěváka s fantastickým hlasovým rozptylem, Erica Adamse. (Ostatní kapely hrají, Manowar zabíjí...) "Hail and Kill" Manowar forever!!!

https://www.youtube.com/watch?v=7aeuaHIwGHU

Tom Hardy

Tom Hardy mi přijde něco jako Steve McQueen naší doby. Elegán, sígr, sympaťák, drsňák i rebel a především skvělý herec, který do svého hereckého umu dává naprosto vše a tím jsou jeho filmové role velmi zajímavé. Vždy se na filmy s ním rád podívám - znovu, znovu a znovu.

Leonardo DiCaprio

Tohle není pohádka o chlapci, který vyrostl v opravdového muže. Tohle je Leonardo DiCaprio. Herec, jenž umí zahrát jakoukoli roli. Jeho filmy jsou úspěšné... sakra úspěšné.