The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda)
Jako jó, je to úplně jiné a asi to do celku úplně nezapadá... Nicméně se mě to fakt něčím dotklo, a i když to byla gejčervenáknihovna, tak se mi to fakt líbilo. Takže vlastně chápu ty, kteří hodnotí jako propad, a také ty, kteří dávají plné hodnocení.
Žhářka (2022)
Jediné štěstí, že King není mrtvej, páč by se jinak musel v hrobě obracet :-/
Ples upírů (1967)
Opravdu luxusní kousek od Polaskeho!! Moc mě baví, jak se tu prolíná komedie s hororem, hlavně je zastoupena zábava, ale párkrát jsem se i trošku bála, třeba scéna vylézání upírů z hrobů nebo scéna v koupelně, kdy hrabě šmíruje střešním oknem ;)) Postavy jsou samy o sobě strašidelné a vtipné zároveň, hodně baví i naivní postava samotného Polanského. Skoro se divím, že film nemá vyšší hodnocení, pro mě naprostá pecka, na kterou se kdykoliv ráda podívám znovu! PS: Shagal je největší borec :))
Smrt na Nilu (2022)
Moje první zhlédnutí Smrti na Nilu se mi líbilo. Parádní záběry z Egypta, líbí se mi atmosféra dané doby včetně kostýmů. Na Poirota jsem si ve druhém filmu zvykla, ani už nemám tendenci srovnávat se Suchetem :) Klasika, kde jsme si s mužem říkali stále dokola, kdo je asi vrah, a i když jsme to trefili, tak nám to hodnocení nepokazilo. Váhala jsem mezi 3-4 hvězdami, ale díky skvělé společnosti dávám 4 ;)
Trojí život (2018) (TV film)
Pane bože! Lidi, je to komedie!! Je mi líto, že u komedie lidi hledají to, co je typické pro jiné žánry... Já u komedie hledám pobavení, což se mi tady dostalo :) Je pravda, že některé situace by se asi ve skutečnosti opravdu nestaly, ale có. Nicméně sexy Plouhar a další 2 príma baby mi tenhle film hezky zpříjemnili. Pohodový film, který hodnotím lehce více, páč si to díky těm obecně nízkým hodnocením zaslouží ;) 70%
Temný dům (2020)
Musím přiznat, že to možná na 4 hvězdy není, ale atmosféra byla po celou dobu luxusní a já byla napnutá, jak struna, co bude dál. Konec byl zajímavý, oceňuji pokus o jiný konec v daném žánru.
Poslední noc v Soho (2021)
Začátek filmu se mi tolik líbil... Děj se zdál být zajímavý, skvělá skvělá SKVĚLÁ hudba a pak se to muselo pokazit... Film se v půlce to nějak zasekl a ani opět dobrý závěr už nemohl příliš zvednout hodnocení. Škoda
Monster Hunter (2020)
O moc horší už to ani vymyslet nemohli, i kdyby se fakt snažili... Už na úvod jsem si říkala, jakou jsme to doma pustili komedii, když se na plátně mihl hrůzně vtipně nalíčený Perlman. Pak další postavy, které byly tak zbytečné, že se tam ani objevit neměly... Milla se svým věrným Pátkem, kterému dala čokošku, aby si ho obtočila kolem prstu. Opravdu nepovedený kousek, který se dle traileru tváří nadějně, ale potvrdila se klasika, do traileru dali to nejlepší, zbytek za zhlédnutí opravdu nestojí. Jednu * dávám za dobře udělané potvory, třeba pavouci nás s mužem fakt bavili :))
Z klokaní kapsy (1985) (seriál)
Večerníček Z klokaní kapsy se mi moc nelíbil... Ale právě u tohodle večerníčku jsem si víc než dobře uvědomila, že večerníčky jsou hlavně pro děcka, protože můj rok a půl starý syn byl nadšený!! Několikrát se nahlas zasmál a za celou dobu jeho pozornost neklesla narozdíl od jiných (pro mě krásnějších) večerníčků... Takže hvězdu přidávám za našeho prcka :)
Halloween zabíjí (2021)
Už 100x zabitý Michael Myers opět ožívá a opět si jde užít další Halloween. Několikrát zfilmováno, takže ani očekávání nebyla moc veliká, nicméně opravdu zklamání.... Sice je film z hlediska dnešní doby moderní (hrají v něm černoši, gayové, trans a podobní), nicméně na něm není nic moc nového zajímavého... Jó, vlastně jó- těch několik nelogičností, třeba zaklepat k vrahovi na domovní dveře, rozdělit se ve skupině, i když je domluveno zůstat pohromadě a další... Snad bude další nekonečné pokračování Halloweenu povedenější!