Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (241)

plakát

The Carmilla Movie (2017) 

Upřímně to vůbec není dobrý film, nebýt fanoušek web série a obou hlavních hereček, tak bych tomu možná napálila i odpad, ale... Tohle je film s minimálním rozpočtem, natočený za 14 dní a hlavně je financovaný fanoušky a je dělaný pro fanoušky tohoto youtube fenoménu. Před spaním nebo pro vypnutí mozku je to naprosto v pohodě, neuďte takový rejpalové.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Kde se vzalo tak vysoký hodnocení, toť je mi záhadou. Sračka. Jedna hvězdička za sexy "vikinga" v hlavní roli.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

"In peace may you leave the shore. In love may you find the next. Safe passage on your travels until our final journey to the ground. May we meet again." Moje guilty pleasure, protože na takovej seriál si přijdu už stará. #clexa

plakát

Below Her Mouth (2016) 

Tak jsem vám čekala aspoň na anglický titulky, jestli mi po prvním zhlédnutí náhodou něco neuniklo...a neuniklo, i po druhý to bylo naprosto zbytečný. Teď hezky od začátku. Jasmine (fakt sexy Natalie Krill) pracuje v modním průmyslu a v baru potká Dallas (ne tak sexy Erika Linder, ehm, jo opravdu mám radši feminní typy), která pracuje jako pokrývačka střech. To máme první stereotyp. Dallas je chladná, nemluví o svých emocích a sbalí každou v baru. Jasmine je rozpolcená mezi aférkou a budoucím manželstvím. Klišé. To už tu bylo tolikrát. Po příběhové stránce tedy film nepřináší nic nového. Scénář je tak strašně prkenný, že to občas vyvolalo pohrdlivé odfrknutí z mojí strany. Herecký výkony velmi jednostranné, Natalie je o dost lepší ze zmíněné dvojice. Jako pozitivum bych vyzvedla kameru, možná soundtrack, ze kterýho jsem pochytila dva dobrý songy a ten sex tam taky není úplně špatnej (Až na to, kdo proboha vytáhne na prvním rande strap on? Bych tam nechala i boty a zdrhla). Shrnutí: Klišé. Stereotypy. Žádnej příběh. Hodně sexu.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Jsem velmi mile překvapena a rozněžněna. Krásná pohádka s úžasným vizuálem. Protože jsme byly v kině na 3D v češtině, momentálně mi hraje do uší původní soundtrack a musím říct, že v angličtině to nezní tak dětsky a pateticky. Emma je úchvatná, zdatně jí sekunduje digitální Zvíře, které máte celou dobu chuť pohladit po hlavě.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Tak jsem si pobrečela, ale musím uznat, že tohle bylo to nejlepší a nejdůstojnější rozloučení s Wolverinem. Je mi smutno.

plakát

First Girl I Loved (2016) 

Další festivalový snímek, který vypadal podle traileru slibně a zase nic. Podprůměrné herecké výkony, kamera a vskutku zvláštní narace. Pokud máte během filmu chuť si třikrát rozbít hlavu o zeď, tak byste ho měli vypnout...což jsem bohužel neudělala.

plakát

Almost Adults (2016) 

Na tenhle nezávislý film jsem čekala docela dlouho, trailer byl vtipný, hlavní role dostaly mé oblíbenkyně z Carmilly a...a nic. Všechno působí velice podprůměrně. Scénář, herecké výkony, kamera. Postavy jsou ploché a je mi záhadou, jak to, že ty dvě byly kamarádky, tak dlouho. Označeno jako komedie, ale vtipy k usmání, tak maximálně tři. Drama to taky není, protože holky přehrávají i běžné konverzace. A posledním hřebíčkem je používání lesbických stereotypů ad absurdum. Seš lesba, no tak ti dáme na hlavu snapback a oblečem tě do flanelky, jasný?

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Za mě 75%. Výborný vizuál a soundtrack. Film táhne Harley a Deadshot, ostatní postavy jsou jen výplň, to samé platí u Jokera, jakkoliv byl Jared skvělý jeho postava byla zbytečná. Celkově trošičku nadprůměrné.