Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Životy těch druhých (2006) 

K tohletomu filmu musim napsat komentar! Dlouho jsem nezazil film u ktereho jsem nesnasel lidstvo a zroven ho zboznoval pro vsechny ciny, ktere se deji... film je hodne briliantne natocene drama o zoufalosti a lidskem egu v tehdejsi dobe v NDR... proste nemam slov a myslim ze si tenhle film zaslouzi vetsi slavu!

plakát

Sirotčinec (2007) 

Drsný horor, skvělá atmosféra sirotčince a samoty, navíc ta scéna (čaj, rum bum klasická hra na sochy)! U toho filmu jsem místy zatajoval dech!

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Hezká Jennifer Aniston (42 let??!!) zachraňuje tuhle komedii která se drží klasického sandlerovského schématu. Jinak je to spíš průměrná komedie. 50%

plakát

Dogma (1999) 

Pokud se katolíci tohletomu filmu dokáží zasmát a respektovat ho, budu si jich vážit!! Všem jehovistům pouštět povinně před spaním!!

plakát

Ukradené Vánoce (1993) 

Kostlivec Jack je pro mě nejromantičtější postava v celé filmové historii! Ukradené vánoce jsem viděl snad víc než 5x a pořád z toho filmu mám na konci husí kůži! TOP 5!

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

Večer jsem se uvelebil do postele a pustil si film na projektoru a od první chvíle mě film usadil. Hodně hektolitrů krve, šílených postav, herci přehrávají, všude všemožní zombíci, vztah hrdina - zombie máma. Na tomhle filmu je toho hodně vyjímečného co prostě jinde nenajdete. I když v celém filmu se to hemží hnusárnami atd tak je hodně vtipný díky absurditám (hlavní hrdina chodí po parku s kočárkem a v něm je zombie dítě, zombie s květináčem místo hlavy, zombíci kteří jsou přivázáni kolem stolu a dostávaj jídlo. Celé je to navíc v retro looku - noční venkovní scény mají hodně přesvícený "měsíc" a to jenom přihrává atmosféře! Po shlédnutí jsem si říkal UFF CO TO BYLO Surprised a hned mi bylo jasný že vzhledem k stáří filmu je nejspíš dosud nepřekonaný a stane se legendou. Překvapuje mě, že jsem o tom neslyšel! Natočil to Peter Jackson a překvapuje mě že mu studio odvážně dalo režii k filmu jako je pán prstenů. VIVAT ZOMBIES!!