Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor
  • Akční

Zajímavosti k filmům (94)

Simpsonovi - Dobrá manželka

Simpsonovi - Dobrá manželka (2011) (epizoda)

Z blogu "Tři šmakutýři" se dozvídáme, že mezi Líziny nejroztomilejší vegetariány patří zpěváci Paul McCartney, Zack de la Rocha, Russel Brand, Elvis Costello, „podivný Al" Yankovic, herec Sean Astin, známý jako „Samvěd“ z filmu Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001), komik Kevin Nealon, profesionální fotbalista Herschel Walker, upír Edward Cullen (Robert Pattinson) z filmu Stmívání (2008) a elektrotechnický inženýr Nikola Tesla (David Bowie) z filmu Dokonalý trik (2006).

Průměrňákovi

Průměrňákovi (2009) (seriál)

Doris Roberts, představitelka učitelky Rinsky, a Patria Heaton, která si zahrála Frankie, si už spolu zahrály, a to v seriálu Raymonda má každý rád (od r. 1996), kde byla Doris coby Marie tchyní Patricie, která si zahrála Debru.

Banda na výletě

Banda na výletě (1995)

Na cestě do Washingtonu zastaví rokenrolový řidič kouzelného autobusu Red (Tommy Chong) u samoobsluhy nazvané „Quickie Mart“, jež vlastní snědý muž jménem Ish (Marvin Ishmael), a ve které si prohlíží zboží frigidní Líza „Káča“ Perkinsová (Fiona Loewi). Tohle všechno jsou přímé odkazy na postavy a místo ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989), a to na šprtku Lízu Simpsonovou, workoholika Apua, obchod zvaný „Kwik-E-Mart“ a věčně zhuleného Ottu.

Národní bezpečnost

Národní bezpečnost (2004) (TV film)

Původně byl film pilotním dílem k v té době novému a originálnímu seriálu.

Panna nebo orel

Panna nebo orel (2010)

Když Olive přesvědčuje Evana, aby řekl pravdu a Evan odmítne, rozdrtí Olive kornout od zmrzliny. V dalším záběru tam kornout pořád je.

Spy Kids 3-D: Game Over

Spy Kids 3-D: Game Over (2003)

Scény s Georgem Clooneym byly natočeny během jediného dne v jeho vlastním obývacím pokoji.

Spy Kids 3-D: Game Over

Spy Kids 3-D: Game Over (2003)

Sylvester Stallone v jednom z rozhovorů prozradil, že se ptal svých dětí na jejich názor na předchozích díly série Spy Kids a zda by měl přijmout roli i v tomto pokračování.

Spy Kids 3-D: Game Over

Spy Kids 3-D: Game Over (2003)

Díky natáčecímu plánu natočilo mnoho herců závěrečnou scénu zvlášť a později do ní byli digitálně doplněni.

Spy Kids 3-D: Game Over

Spy Kids 3-D: Game Over (2003)

Ve scéně, kdy jde Juni (Daryl Sabara) do OSS po zjištění, co se děje v projektu „Game Over“, je možné spatřit Rocketa Rodrigueze, nejstaršího syna režiséra Roberta Rodrigueze.

Spy Kids 3-D: Game Over

Spy Kids 3-D: Game Over (2003)

Ve scéně, kdy Juni (Daryl Sabara) vchází do dalšího levelu ve video hře, projde místem zvaném „Rebel Rockets", jehož název vznikl kombinací jmen dvou synů režiséra Roberta Rodrigueze..

Reklama