Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (132)

plakát

Pluk mizerů (2022) (seriál) 

Sakra dobrý seriál, plný vtipných hlášek. První díl mne moc nezaujal, ale pak se to začalo dobře rozjíždět. Skvělá historická minulost SAS, zasazena do průběhu druhé světové války. Chtělo by to více takových seriálu, aby jsme si uvědomili, jak některé jednotky musely bojovat proti nepřátelům. Velké plus je také určitě za mne rocková hudba v pozadí. Dále se mi líbí rozmanitost postav. Já jsem si oblíbil Paddy Mayne. Jeho nenávist ho žene kupředu. Některé hlášky z filmu: - Pane, povolení krást darované potravinové příděly od Australanů. - Povolení uděleno. "Mám tě rád. Víš proč? Protože když ti řeknu vtip, budeš předstírat, že je vtipný." - Komu patří, pane? - Toto je britská armáda. Nikdo nic nevlastní, nikdo nic neví, nic není jisté, nic není takové, jak se zdá, a cokoli, co máte v rukou, patří vám. - Jaké jsou šance na přežití? - Deset procent. Seriál 9,5 z 10

plakát

Bestie (2022) 

Netuším co k tomuto filmu napsat. Nechápu za prvé proč je veden v sekci horor, ale o tom se dá ještě diskutovat, jestli tam patří či nikoliv. Film na začátku perfektní, kdyby se vydal ve stylu, že otec chce zachránit jeho vztah s dcerami, se kterými by prouzdal v divočině a tím pádem spolu poznávali přírodu atd. Zařadil by se do rodinného žánru, tak bych neřekl ani slovo. Oni tam však musí nasadit digitálně směšného lva, který dává filmu béčkový nádech. Nelogické kroky aktérů z toho ještě dělají horší podívanou. Za divočinu dávám 1 hvězdu. Nic jiného mne na filmu nezaujalo.

plakát

Blood Drive (2017) (seriál) 

Po dlouhé době jsem se dočkal seriálu, který si na nic nehraje. Krev, brutalita, vtip a sex. Škoda jenom té cenzury, ke které asi muselo dojít. Musím však podotknout, že se s cenzurou vypořádali vtipně. Je to seriál, u kterého divák nemusí moc přemýšlet, chce na chvilku vypnout mozek, jenom čumět a bavit se.

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Je to rozporuplný seriál. Bohužel se drží dnešních filmových (seriálových) stereotypů. Kdyby se seriál těch dnešních klišé vyvaroval, byl by to velice povedený seriál i na pět hvězd. Dnešní doba si žádá upřednostňování kvality na úkor nějakých kvót, kdo musí být viděn na plátnech. Škoda.

plakát

Podfukářky (2019) 

Na mě to působí jako dost nízká komedie. Podle traileru jsem si myslel, že to bude alespoň průměrná komedie, bohužel jsem se mýlil. Skoro nic mi tam nepřišlo vtipné asi jsem suchar, ale Anne Hathaway se mi moc do těchto komedií nehodí. Škoda.

plakát

Skryté zlo (2017) 

Bye Bye Man je velice zajímavá postava, která bohužel ve filmu nedostala moc prostoru a nemohli jsme se dozvědět více o této postavě. Nedozvěděli jsme se zhola nic, proč se nesmí myslet na Bye Bye Mana a proč manipuluje se svými oběťmi ani za jakým účelem figuruje postava ve filmu. Škoda zdá se mi to trošku nedodělaný, ale i přesto mě to bavilo.

plakát

Nepříčetná (2018) 

Film se mi velmi líbil. Velmi dobře zvolená herečka, která ve mně vzbuzovala právě ten pocit, že ji někdo sleduje a má z toho hrůzu. Po té se hrůza mění v přežití což zahrála neskutečně bravurně. Ovšem nejvíc se mi líbil styl kamery. "Delší" scény trošku natočené právě způsobem, jak se cítila herečka. Neskutečně mě to dostalo. Příběh byl o něco slabší a někde podle mě zbytečný, ale musím uznat, že tento horor stojí za to, aby se na něj člověk podíval.

plakát

Děti online (2017) (TV film) 

Když jsem viděl dokument poprvé, tak mne začátek nezajímal a dělal jsem při něm ještě nějakou práci. Pak ke konci, když tam naskočila ta dívka, která byla zneužita tím nýmandem, tak mě to teprve začalo zajímat. Nenávidím, takový lidi, kteří dokáží zneužít slabost ostatních. Pohrdám jimi celým svým srdcem. Chudáci dívky, jde vidět, že je to hrozně vzalo. Strašně mě to trhalo srdce, sledovat jejich příběh. Tento konec dokumentu, by se měl pouštět povinně na školách, aby si uvědomily s kým si vůbec studentky píšou a komu co posílají.

plakát

Harlej - Toník a Vládík (1995) (hudební videoklip) 

...Já jsem Toník Rauerů. A jsem úplně sám. Ztratil jsem se tady v Praze. Adresu neznám. Jsem sám. Úplně sám... Na rok 1995 skvělá muzika.

plakát

Věčně tvá nevěrná (2018) odpad!

Nechápu co žene režiséry točit, takové "skvosty". Pro mě nepřijatelný film, který nemá co dělat na filmovém plátně. Humor, který mi vůbec nic neříká a nebo byl prostě, tak hloupý, že jsem ho vypouštěl raději z hlavy. Strašná ač hrozivá nuda plná blbostí.