Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Předčítač

Předčítač (2008)

Tento film mě naprosto nadchnul. Kate Winslet mi opět potvrdila, že je vinikající herečka. Film měl vše co romantický film musí mít, aby diváka zaujmul. Divák se musí rozplívat nad láskou dvou lidí, zároveň se trápit, brečet, musí žít v naději, že se vše vrátí opět do normálu a taky pořádný konec. Toto všechno film měl, a proto to byla opravdu velká pdívaná. K tomu motiv poválečné doby a trestání nacistů, byl jednoznačně skvělý nápad!

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008)

Tohle bylo nečekané zpracování války. Příběh dvou stejně starých chlapců, ale z úplně jiné společnosti- němec a žid. Je tam krásně zachyceno, že ne všichni němci věděli co se vlastně v koncentračních táborech děje a taky to, že ne všichni němci s tím souhlasili! Je to strašně emotivní film, na konci jsem doslova řvala. Vůbec sem tomu nedokázala uvěřit, naprosto mě to šokovalo!

Chyť mě, když to dokážeš

Chyť mě, když to dokážeš (2002)

Rozhodně jeden z nejlepších filmů s Leonardem DiCapriem. Jednoznačně se řádí mezi mé Top filmy. Tom Hanks v roli pronásledovatele, byl úžasný. Prostě nemám slov. Jen velká škoda, že tento film zůstal bez ocenění. Je totiž bombastický!

V Bruggách

V Bruggách (2008)

Vtipný oddychový film v krásném prostředí zasraných Brugg. Co může být krásnějšího, než film s nájemními zabijáky a jejich zlým šéfem, kterému padá z úst jedno sprostý slovo za druhým? Tyhle filmy oplívající černým humorem musí milovat snad každý a já mezi ně určitě patřím!

Barevný závoj

Barevný závoj (2006)

Krásné romantické drama. Hudba a kamera si jdou celý film ruku v ruce. Výkony obou hlavních postav jsou báječné. Musím se sklonit před Edwardem Nortonem, skvělý jako vždy! Výtku mám jen k unylosti filmu a předvídatelnosti, ale tak tomu u romantických filmů bývá. I přes tuto vadičku skvělá podívaná. A proto dávám 5, nenudila jsem se. Naopak.

Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek (2005)

Ehm, viděla jsem tenhle film asi tak stokrát a stále není okoukaný. Miluju ho.

Svůdná krása

Svůdná krása (1996)

Dýchlo na mě Toskánsko a pomalu plynoucí život bohémských umělců. Krása.