Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (240)

plakát

Pes a jeho kamarád Robot (2023) 

Stará škola animace moderní cestou. Technicky není co dodat, hlavně práce s perspektivou. Taky došlo snad na všechny emoce, které lze z diváka bez dialogů dostat i s přesahem - poselstvím.

plakát

Ferrari (2023) 

Ferrari není vášeň, je to náboženstv. Film se zaměřil na závod Mille Miglia. CGI bilo občas do očí, ale "who cares"? Znova jsem dostal chuť si zahrát 》Test drive: Ferrari racing legends (2012)《

plakát

Něha (2022) 

Černá Labuť maďarskou optikou. Asi bych nehodnotil tolik, kdybych podobným příběhem neprošel. Smutné, ale krásné.

plakát

Zóna zájmu (2023) 

Úžasný koncept statické kamery, která byla rozmístěna po domě i napříč zahradou tak, že bylo snadné se zorientovat. Jinak průměr, který si pohrával s divákovou pozorností. Pomalé začátky mi nikdy nevadily - naopak. Herecky zvládnuté, důkladné audio dotvářelo. Posledních 5 minut filmu chtělo zbytečně vyždímat i toho největšího cynika, ale nebylo to na sílu. Nejen zeď dělala ten kontrast.

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023) 

Nikdo nechtěl zbytečně zdržovat, tak se řízlo do živého už od začátku, jak se na horror sluší. Autoři rádi hry, že i na INSIDE a Doom došlo.. taky Ring jsem zahlédl. Ale kamera. Precizní, že mi až bylo jedno, jak debilní je scénář i režie, měl jsem naděláno. Zbrklé rozhodnutí závěru to jen sráželo. Normálně podprůměr a nehledě na odkazy a ano budu se opakovat... kamera to dělala. A příště už něco svého, chlapci. Anebo zpomalit a nechat si nápady.. vystřílet náboje ještě neznamená prázdný zásobník.

plakát

Prokletí nepláčou (2022) 

Když vyrůstáš jen se svou mámou a neustálý boj o přežití ti nedává prostor se zamyslet nad tím, jestli tohle znamená rodina.

plakát

Její tělo (2023) 

Dávky emocí, kterým měl film nechat volný průběh sráželo subjektivní oko tvůrce.. na mě až moc art, což neříkám, že je špatně... možná film rozdělit na 2 dějové linky by pomohlo... true story s příchutí dokumentu oproti paralelně emočním art pojetí. Technicky ale zvládnuté a řemeslně vydařené.

plakát

Saltburn (2023) 

Dekadence podána upřímně tou nejméně představitelnou, stravitelnou cestou.

plakát

V řetězech (2006) 

Samuel sice dělal film, ale to neznamená, že ostatní stáli za starou bačkoru. Tyhlety malé velké příběhy z amerického zapadákova jsou mé guilty pleasures.