Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Hudební

Recenze (24)

plakát

Vřískot 4 (2011) 

Mno přiznávám, že mě tento film dostal cca po 2 letech do kina a vůbec nelituji. Trochu jsem se obával, zda-li Craven natočí důstojné pokračování navíc po tolika letech a jak jsem zjistil, možná že právě proto je Vřískot 4 tak výborným filmem a řadí se na stejnou úroveň jako díl první. Z mého pohledu naprosto geniální scénář s výborným obsazením a ještě lepším závěrečným vyústěním. Po dlouhých letech film na jehož konci jsem byl opravdu překvapenej. PS. Doufám, že případný scr5am natočí zase až tak za deset let:-)

plakát

Transformers (2007) 

jsem ještě plnej dojmů, právě jsem vyšel z Gold Classu a nejradši bych tam šel znova a kvůli tomu sálu a pohodlnejm křeslům to opravdu není....:-)

plakát

Hostel II (2007) 

Mno stejně většina lidí dává tak malé hodnocení kvůli prvnímu dílu, já bych dal pokračování minimálně 60% už pro ten rozdíl, Eli dospěl:-)

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

výborně natočené, výborný střih - což ocení asi pouze příznivci Tarantina, samozřejmě výborná hudba a výborný Kurt Russel. PS: Někdo tady psal, že se tam Kurt objeví jen na cca 20minut, to asi viděl nějakou neúplnou verzi, mě přišlo, že tam byl 3/4 filmu:-)

plakát

Madonna: The Confessions Tour (2006) (koncert) 

Nejlepší koncert co jsem za poslední dobu viděl. Madonna na svůj věk (48 let) předvádí úctyhodný výkon hodný kolegyň o 20-30 let mladších. Dokonale promyšlená a zvládnutá show s dokonalou Madonnou a dokonalýma tanečníkama:-)

plakát

Dům voskových figurín (2005) 

Obrovské zklamání. Velice oslavovaná "velkolepá" závěrečná scéna mě absolutně nenadchla, ba naopak mě utvrdila v tom, že tento remake je absolutní s....a!!! Nemáte pocit, že právě tající vosk dost pálí a že by nebylo tak jednoduché se z něho dostat??? Dávám jednu hvězdičku za ušmiknutý prstík a jednu hvězdičku za charismatického Vincenta/Boa

plakát

Sexbomba od vedle (2004) 

Tak tenhle filmek jsem viděl teprve včera a byl jsem nadšenej. Elisha byla neskutečně sexy, Timothy Olyphant neskutečně charismatickej a Emile Hirsch neskutečně roztomilej:-)

plakát

Halloween (2007) 

Mno tak je tady konečně konec dohadů, protože natáčení Hall9weenu je v plném proudu, svědčí o tom i fotky na http://www.studna.net a komentáře na imbd, takže mi nezbývá nic jiného než se strašně těšit, protože novej Michael vypadá fakt děsivě a Rob Zombie se se svým posledním Devil´s Reject v hororovém světě úspěšně osvědčil:-)

plakát

Britney Spears Live from Las Vegas (2001) (koncert) 

No jo, tady zase hodnotí banda stupidních blbečků, odpůrců Britney Spears místo objektivních lidí. Ten koncert je po technické stránce naprosto dokonalej, na čemž se shodli i kritici, takže nepruďte!