Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama

Poslední recenze (20)

plakát

Spectre (2015) 

Nejlepší část celého filmu - počáteční titulky (což je trochu smutné). Ty byly vážně luxusní a chci je vidět ještě několikrát, abych stihla zachytit i detaily. A pak velká dead party v Mexico City stála taky za to, dokud tam nepřiletěl ten vrtulník. Zbytek filmu taky nebyl špatný, ale ani mě to nijak extra nenadchlo. Uklidňovala jsem se tím, že se dá aspoň na Daniela dobře a dlouho koukat. Ale taky jsem si přála, aby Monica Bellucci byla na místě té blondýny po celou dobu filmu, ale to spíš z osobních důvodů.

plakát

Řekni, kdo tě zabil (2007) (seriál) 

Někdo mě vážně nemá rád, když ukončuje moje oblíbený a srdcový seriály po dvou sériích. Pushing daisies by si určitě zasloužilo mnohem víc sérií, když je to tak geniální. Prostředí, hudba, kostýmy, celá atmosféra toho seriálu je tak skvělá a veselá, i když se v každým díle vyšetřuje jedna šílenějí vražda za druhou. Každá hlavní postava seriálu vyzařuje svým osobitým charakterem a stylem, že se někdy pořádně nemůžu rozhodnout, koho z nich mám radši. Tedy... Lee Pace je má srdcová záležitost a jeho postava koláčníka Neda by zaručeně nedokázala udržet poker face na mé tváři, i když bych se o to snažila sebevíc. Zkrátka při sledování posledního dílu druhé série se mi nakonci uronilo pár slz, ale rozhodně to nebylo tím dějem, co tam zrovna probíhal, nýbrž tím, že jsem si uvědomila, že zrovna ubíhají poslední vteřiny mého oblíbeného seriálu a já zoufale toužím po další sérii.

plakát

Justin Bieber's Believe (2013) 

Vyvracuji Justinův názor na to, že Believe je lepší než Never say never. Mně se NSN líbilo víc, kde byl důraznější příběh a také shrnutí Jutinova dětství, plus zdokumentovaná My world tour. Tento dokument je naopak hlavně zdokumentování Believe tour, plus dodání záběrů z nahrávacího studia, z behind the scenes, či ze zpovídání Justina režisérem a podobně. Samozřejmě by byla hloupost Justinův život před slávou strkat do toho znovu, když to bylo jasně zachyceno v prvním filmu, a já i přes to byla s tímto dokumentem spokojená - což se ovšem může zdát očividné, když jsem Justinova fanynka. Ale když tohle přehlédneme, i tak si stojím za tím, že tolik odpadů si Believe nezaslouží, protože si myslím, že ať byl dokument o kom byl, byl natočen dobře. Kdybych nebyla fanynka nebo zakomplexovanej hater, dala bych dokumentu asi tři hvězdičky. Ale jelikož mám Justina, jeho osobnost, kolektiv, písničky atd atd ráda, dávám hvězdiček pět, protože mě Believe vůbec nezklamalo, několik věcí jsem vnímala jako jeho fanynka úplně jinak, či intenzivněji, než člověk, kterého Justin nezajíma, a navíc mi to do hlavy znovu vžilo atmosféru z koncertu, jehož součástí jsem měla tu čest být. A na závěr: potěšilo mě, že tento dokument - jak na konci titulků bylo dodáno - byl věnován Mrs. Bieber - malé Avalanně, o které se film zmiňoval.

Poslední hodnocení (492)

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)

04.02.2016

Spectre (2015)

12.11.2015

Grounded: Making The Last of Us (2013)

14.09.2015

Pretty Woman (1990)

08.09.2015

Šingeki no kjodžin (2013) (seriál)

08.09.2015

Merlin (2008) (seriál)

08.09.2015

Skrillex & Diplo feat. Justin Bieber: Where Are Ü Now (2015) (hudební videoklip)

27.08.2015

Bídníci (2012)

06.06.2015

Labyrint: Útěk (2014)

28.05.2015

Reklama

Ovládací panel
6 bodů