Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (49)

plakát

Šarlatán (2020) odpad!

Super film. Davam odpad za tu mega lez, ze byl Mikolasek homodej (a dalsi lzi). To je sprosty, az se to nebes dotyka. Tohle se nedela. Stejne jako Oliver Twist nebyl cernoch.

plakát

Aréna Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) 

Za to, ze nikdo jinej to v CR nedela a za to, jak to zde vsichni hodnoti odpadem ***** ... chapes 5 😀 vyser si voko kritiku!

plakát

Svět bez obalu (2017) (pořad) odpad!

Docela vysoká a hodně špinavá hra s informacemi globálních rozměrů. Nevyváženost s jasným cílem ovlivnit diváka. Určitě se nejedná o nestranné reportáže. Na téma "Sever a Jih" klidně pozvou zástupce Jihu a prostor se vyjádřit dají pouze jemu (jedné straně)... Bezpochyby financované politickými angažovanci.

plakát

Občan Havel (2007) odpad!

nemůžu hodnotit kvalitu nebo nekvalitu díla, když v ní je tenhle člověk, můžu hodnotit jen jeho osobu a za tu se jako Čech můžu jen stydět, být svobodný zednář nebo alespoň američan, možná bych hodnotil opačně. Ne, kecám. Lež je lež a za tu se nejen stydím, i když je vyslovoval on a ne já, ale dokonce cítím tu nejhorší lidskou emoci ...

plakát

13 hodin: Tajní vojáci z Benghází (2016) odpad!

těsně za hranicí zkouknutelnosti.. od Paramountu, který má nekonečný možnosti asi na horší dílo nevzpomínám. v první hodině jsem usnul asi 17x.. Ničím vyjímečný, chvílema snaha o hlášky slabý jak po šestý zalitej turek. O čem ten film vlastně je? O tom jak se standartně amíci srali do nějakýho někdo něčeho a jak je nám jich líto, když má jeden umřít na úkor stovek mrtvých na opozici? Hmm, za mě ne. Jako hodně dost nic moc.

plakát

To nevymyslíš! (2005) (seriál) odpad!

Disaster, k pláči. Viděl jsem ten díl, kde je na konci Suchánek. Všichni prehravali, za to Suchos nehrál vůbec. Hudba, kamera, texty..., zvadl bych to na mobil líp.

plakát

Jack a Jill (2011) odpad!

Al Pacinovi musel režisér asi zachranit děti nebo tak něco, protože pro peníze ani pro dobrej nápad do toho určitě nešel.

plakát

Hercules (2014) 

těsně na hranici dokoukatelnosti. Jednu hvězdu za efekty. Herecký výkony, charaktery a příběh, se rovnají "zklamání" "Nejhorší" díl Spartaka je nesrovnatelně lepší než celý tohle neštěstí (a ještě to zvládli za zlomek ceny a půl času)

plakát

Konspirační teorie s Jesse Venturou (2009) (seriál) 

v mém hodnocení nesejde na tom, zda ty teorie stojí na reálných základech. Ale ten vocas přehnanej co to moderuje ... to je vostrej kašpar, Ventaru voe. Facka a běž domů.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Chjo vole. Kak@č až hrůůza a jediný co ta fekálie má bejt, .. není - PROSTE TO NENÍ VTIPNÝ. Můžou chtít udělat sračku, můžou ji klidně dělat na bázi demence, pubertálie a panický frustrace, můžou, (to bych jim nechtěl vzít, pac vzít jim tohle, tak točili 26 min bílou zeď asi) ale k tomu musej bejt vtipný, ale pač nejsou ani trochu, tak z toho vzešlo hovno co někdo hodně dlouho nesplách. Zkouknul jsem to jen kvůli ty rusce :-* a katastrofa je, že vtipná byla nejvíc Tuczkova ..