Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (204)

plakát

The Runaways (2010) 

I když Twilight nesnášim a obě hlavní protagonistky si to u mě postupem času dost posrali, tenhle film se mi líbil i když to v mym žebříčku moje sympatie k těmto herečkám skoro vůbec nezvedá. Spíš se mi vždycky líbila hudba Joan Jett & Heartbreakers než že bych žral herecký výkony těch dvou.

plakát

Průměrňákovi (2009) (seriál) 

Ten malej kluk střihlej na ježka mě sere kdekoliv ho vidim

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

1000000 a jeden vtip schazující ženy a Jake je rok od roku větší držka

plakát

Pátek třináctého 9 (1993) odpad!

Já rád Třináctej pátek a právě proto dávám odpad. Tohle nemělo s Jasonem nic společnýho. New Line Cinema dostali Jasona tam kde ho chtěli mít.DO PEKLA.

plakát

Pátek třináctého (1980) 

Po shlédnutí nespočtu imitací (The Burning,Madman,Hell Night,SleepawayCamp,The Prowler,...) jsem si tenhle snímek o to víc užil. Hudební motiv je nezaměnitelný a snímek se odvijí rychle a dokáží děsit i denní scény(např. scéna s holkou ve Voorheesovic autě) a když padne tma začíná to pravé běsnění. Jedná se určitě o jeden z nejlepších dílů téhle hororové série. Děj odcejpá, aby mohlo dojít ke konečné konfrontaci a oblíbené části za účasti Toma Saviniho. Pokud rádi Slasher, tak jste to už určitě viděli.

plakát

Tenacious D: Roadie (2012) (hudební videoklip) 

Klip je to výbornej song taky a vůbec celý Tenacious D, ale furt nevim co to tady dělá

plakát

Rocker (2008) 

Jediný co tomuto filmu ubírá je skutečnost, že Fishův band ADD hraje strašnej shit rock. Na druhou stranu Vesuvius to táhli v tradičnim osmdesátkovym stylu.Apropo líbil se mi tam jeden zajímavej popkulturní odkaz a to hláška:"Stáhnu vás sebou do pekla!" Sežeru vaše duše!". No neslyšeli jste to už někde?

plakát

Démoni (1985) 

Heureka! První horor ve,kterém zaznělavěta "Zůstaňme pohromadě, bude to bezpečnější" s celý film se nese v podobném duchu. Efekty jsou přesně takové jak to umí jen hrstka italských hororových mistrů (hektolitry falešné krve a kukuřičné kaše). Všechny postavy se dají označit za sympatické včetně toho černýho pasáka. Jen si myslim, že rocková hudba od MotleyCrue, Saxon nebo Billyho Idola trochu pohřbívá dusivou atmosféru a z filmu dělá zajímavý zombie movie nikoliv však horor. Přesto přezevšechno se jedná o klenot italské hororové kinematografie.

plakát

Záhada Blair Witch (1999) 

Ještě dnes oplakávám těch 30 kč co jsem dal za půjčovný