Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (299)

plakát

Jménem krále (2009) 

Snaha se musí ocenit, ale.....na seriózně zpracované historické drama do slušného filmu to má daleko. Místy to připomínalo nedělní pohádku po poledni.... odpoledne. To Lidice jsou už jiná třída.

plakát

NON-STOP (2014) odpad!

Jaume Collet-Serra aspiruje velice zdařile na pseudonym "Emerich II", nejni to sice takový "bombasticky" natočený škvár, ale snaží se synek španělský welmi. Dementní scénář , ale naprosto dementní , nemůže uspokojit solidního a hlavně přemýšlejícího diváka daného žánru ani náhodou !!!!! Tržby v kinech si vysvětluju jedině tím že na to chodí puboši co jsou lechce jetí a zhulení a je jim naprosto jedno co se na plátně děje a jestli to má alespoň trochu logiky. Důležité je, že někdo dostane do držky že je tam arab a černoch, pokud možno víc a že tam nakonec něco bouchne.....no zkrátka bylo to k zblití.

plakát

Jack Ryan: V utajení (2014) 

Naprosto zbytečný film a navíc jsem u toho usnul....a aby jsme se zalíbili pubescentům tak tam vrazíme pitomou nánu co pořád vyžaduje pozornost a neustále podezřívá svého milého z nevěry a on ne a ne jí říct, že je přece kurva agent...no ne ! No a ten konec je už úplná ubohost.

plakát

Válka očima dětí (2014) (TV film) 

Vynikající dokument, majstrštyk !!! Nejvíce na mě zapůsobily výpovědi vietnamců, ten konflikt byl totální peklo....pamatuji se na zprávy v televizi z té doby jako dítě, mám je před očima ještě dnes. Fakt skvělá práce !!!

plakát

Stalingrad (2013) odpad!

No ten začátek v Japonsku jsem nepobral....ale pak se objeví na plátně ruský Kolin Farel a hned je jasné kam to všecko pojede....mladý Bondarčuk sjížděl Spartaka welmi poctivě, nechal se ynspyrovat až běda....no prostě kokotina nebetyčná a ti chudáci co to prožili si takový "pomník" určitě nezaslouží....japonský konec opět k posrání

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

třetí řada, chceteli seasons three, je nabušená jako hrom....perfektní záležitost ::::

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

...nóó tak absolutní filmová paráda...bez debat 5 koulí....na rozdíl od mého soukmenovce Verbala, nemám ten jeho,/ v tomto případě/ sociální pocit, totiž za vlastní blbost se vždycky platí...v obou případech ve filmu...ale zpět k filmu, ani by mě nenapadlo sledovat jak to je dlouhé, bylo to perfektní po všech stránkách. Žádná chvilková nuda nebo scénaistická prázdnota, majstrštyk !!! No a pochybovačů o herectví DiCapria je tady přehršel a já jsem přesvědčen že tenhle jeho výkon v tomhle filmu " obměkčkčí " i ty nejzatvrzelejší gaye co milujou Hřebce a jiné mastodonty......mimo jiné, některé scény zahrané Kapříkem mi hodně připominaly scény s Nicholsnem....čarodějky........je to jeho nástupce a pan Scorseeese na to má čuch !!! Sqělá záležitost !!!!!

plakát

Cela 2 (2009) odpad!

....nějak jsem nemoh včíra spát, tak jsem sjížděl telku co to dalo a vykouklo na mně tohle zvěrstvo.....panečku na nebi to byl maras !!!!!

plakát

Rivalové (2013) 

Po kurevsky dlouhém filmovém čase, opravdu povedený film o formele jedna, a že si to pamatuju jak se ten rakouský ksicht vyboural a málem shořel.....zákulisí jsme neznali, tehdy, v tom filmu je to vysvětleno a sám Lauda řekl o filmu že je fajn....tak proč tomu nevěřit. McLaren měl v té době nádherné autíčka !!!!!!!!