Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (102)

plakát

Sněžný drak (2013) (TV film) 

Tohle kupodivu nebylo tak moc zlé. Byly tam sice slabší momenty, ale až na princovy neotřelé balící techniky (Co takhle zajít na večeři, jen ty a já?) nebo ten incident v loďce, byla pohádka celkem milá a originální. Hodnotím tedy jako průměr, což je pro současnou pohádku vlastně výrazný nadprůměr.

plakát

Duch nad zlato (2013) (TV film) 

I když jsem v hlavní roli viděla Preisse, měla jsem neblahé tušení, že to bude stát za stejnou věc, jako všechny pohádky v poslední době, ty štědrovečerní zvlášť. Je pravda, že to mohlo být horší, pocit nekonečné trapnosti se u mě tentokrát nekonal. Ale i tak mi to přišlo bez nápadu a tupost nekterých postav byla neskutečná. Nemám děti, tak nevím, jak na to reagují ony. I tak jsem ale ráda, že jsem vyrůstala v době, kdy česká pohádka měla ještě nějakou úroveň.

plakát

Miláček (2012) 

Mám ráda knížku a tahle adaptace se mi zdá povedená. Přijde mi, že všem při hodnocení vadí jen obsazení Pattinsona do hlavní role, který jim vadí jen kvůli tomu, že před pár lety ztvárnil upíra románu pro puberťačky...

plakát

Prometheus (2012) 

Hm, paráda, už jsme tu 10 minut, určitě bude bezpečné sundat si skafandry. Po planetě si každý chodí, jak chce. Nikdo neví, kdo a proč je vlastně na lodi, posádka se vzájemně nezná... U takové mise je úspěch, že vůbec někam doletěli...

plakát

Rocky Horror Picture Show (1975) 

Hudebně to alespoň na parodii není ku podivu úplně od věci, ale jinak na tom neshledávám nic zábavného. Tyhle filmy, kde se tvůrci snaží do časového úseku nacpat co nejvíce úchyláren a bizarností, mě neskutečně nudí.

plakát

Falešné přátelství (2011) (TV film) 

Dvě hvězdy v podstatě jen za námět, zpracování je hrozné.

plakát

Houbičky (2007) 

Film jsem poprvé viděla na výletě v Amsterdamu, tak trochu pod vlivem čehosi podobného. Tehdy se mi líbil :-) Ze zvědavosti jsem se podívala znovu zastřízliva. Ano, blbost to je, to se celkem dalo čekat, na druhou stranu v podstatě příjemná oddychovka, zábava na dlouhý večer někde s přáteli.

plakát

Šmejdi (2013) 

Bohužel, dokument ve mě vyvolal asi jiné pocity, než bylo zamýšleno. Praktiky prodejců jsou otřesné a nic je neomlouvá, o tom žádná. Nemám ale dojem, že se jedná o bezbrané stařečky, nýbrž o lidi neskutečně hloupé. A za hloupost se platí vždy, všude a v každém věku. Film sám o sobě je proveden velmi amatérsky.

plakát

Sněhurka (2009) (TV film) 

Sněhurka by zasloužila Darwinovu cenu...

plakát

Hon (2012) 

Dokonale autentické drama. Bohužel, i v reálu by se takový člověk musel pravděpodobně z města odstěhovat. Téma je zpracované velmi citlivě, zádné zbytečné srdceryvné nesmysly, a ono to funguje. Chtěla bych vidět víc takových filmů.