Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (14)

plakát

Humr (2015) 

První polovina filmu měla potenciál, to ano. Taková mírná utopie a i já si vzpomněla na Orwella. Druhá polovina mě těžce nebavila, takže ve výsledku musím říct, že na to, jak jsem se na tenhle film těšila, je to trochu kravina, aspoň za mě.

plakát

Nejlepší hráč (1998) 

Denzela já můžu, a ta scéna se žehličkou a sandwichem mě teda taky pobavila :)

plakát

Brouk (2006) 

No tomu, jak si sám rval ten zub, jsem se musela smát. Na mě moc přehnaný ......už kvůli tomu, že já osobně bych si doma nikdy nenechala cizího chlapa.

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

První díl byl samozřejmě lepší, ale i tak mě tohle nezklamalo. Ten ideál rodiny se mi hrozně líbí :-)

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Absolutně nechápu o čem tenhle film byl. Dokoukala jsem ho jen kvůli hodnocení, které tady má, ačkoliv nevím za co. Ano, vizuální stránka filmu fajn, na tu dobu. Prvních 30 minut vypadalo zajímavě, připravovala jsem se tedy na něco famózního, ale skutek utek. Od 30. minuty se snad nedělo ani Fň a dokonce i ta hudba, která ze začátku vypadala zajímavě, mi začala lézt na nervy. A ty nekonečné záběry na letící lodě ... ach jo. Nejsem žádný odborník, možná proto Kubricka nechápu. No, ale usnula jsem jen jednou, takže za tohle a za začátek dám aspoň jednu hvězdu.

plakát

Den poté (1983) (TV film) 

"Víš, co řekl Einstein o 3. světové válce? Že sice nemá ponětí, čím se v ní bude válčit, ale přesně ví, čím v té 4. - klacky a šutry."

plakát

Pan Popper a jeho tučňáci (2011) 

Jelikož zbožňuju tučňáky a tohle bylo prostě kouzelný, tak nemůžu jinak než za plný počet :-)

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Konečně! Jediná novodobá česká komedie, která stála za to. Upřímně jsem se zasmála a ani chvíli se nenudila. Stále mladá Vilma, to bylo něco :-)