Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Dycky trpaslík ! Mno, tentokrát asi ne... Třetí hvězda za obsazení.

plakát

Matky na tahu (2016) 

fuckin-happy-end jak dělo, všechno je jasný od začátku, ale stejně je to parádní :D

plakát

Odvážní (2011) 

Samej bůh sem, bůh tam, bůh bůh bůh blééé, v 2. polovině to už, pro Kristovy rány, fakt hrotěj ! Celou dobu jen spojujou dobré otcovství s vírou, hnus velebnosti...

plakát

Expresní zásilka (2012) 

VERBAL má samozřejmě naprosto primitivní komentář k tomuto filmu. Vůbec to není jen pro milovníky kol, spíš bych řekl tak pro milovníky adrenalinu. Svižný, rychlý, docela zajímavý. Stojí za to si to stáhnout ;) PS: Sestřel verbálku sestřel, z vězení pak ale budeš hodnotit už jen prdele svých spolubydlících :)

plakát

Černá labuť (2010) 

Milovník baletu opravdu nejsem, ale tenhle ten film je skvělej ! Oskar naprosto zaslouženej. Za celej film jsem se nenudit ani na chvilku, spíš naopak... Finále parádně vygradovalo a já si odnesl super zážitek i nějakou tu husí kůži ;)

plakát

Herkules (1997) 

Jo, hezkej animák, nic převratnýho, ale nuda taky nebyla. Bejt dítě, tak tam ty hvězdy jsou 4 :)

plakát

Gympl (2007) 

Tenhle film jsem viděl tak 10x a fakt mě baví ! Nevím, jestli je to tím, že jsem byl při prvním shlédnutí taky ve třeťáku na gymplu... Spíš protože je to pravdivej pohled na dnešnígympláky. Hlavní duo je povedený a sprejařský pozadí zas cool. Já dávám jasný 4 hvězdy, jinak to prostě nejde.

plakát

Pinpon (2002) 

Asi nejlepší film o pinčesu co je. Hlavní hrdina je tak trošku blázen a jeho kamarád zase divnej. No nevadí no, nebejt to tak, tak by to asi bylo docela nudný. Herních scén je opravdu dost a to mi maximálně sedlo, přece jen se film jmenuje Ping Pong a svému jménu ostudu opravdu nedělá ;)

plakát

RocknRolla (2008) 

Pěkně zamotanej biják. Pomineme-li úsměvně českej přízvuk ruskýho mafiána Rodena, tak si odneseme docela zážitek. Rock n' Roll Queen je naprosto vhodná písnička a film s ní celou dobu jede na stejný vlně. Vřele doporučuju, nudit se nebudete !

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Docela zajímavej film plnej nezdarů. Člověk si pak hezky uvědomí, že na tom vlastně není tak špatně. Hulící pankáč Mádl se mi v něm opravdu líbil a Karel Kámen taky nebyl špatnej. Fousáč s chudinkou nešťastnou byli docela zajímavej pár. Celkově teda spokojenost.