Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (66)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Koukam na ta rozporuplna hodnoceni, ale nevim no, DiCaprio sice dobrej, ale dle meho pohledu ho Tom Hardy ve vedlejsi roli hnusaka nejak predbehl... Jinak film je velmi surovy a cloveku jde mraz po zadech nejen z te zimy, ale pri uvedomeni si, ze takto to proste mohlo byt. Tezka to doba lovcu kozesin... Paradne natocena scena bitky s medvedem a i ta zaverecna rvacka "hlavnich" hrdinu byla vyborna, verohodna a velmi drsna... No za me 4 hvezdy, cca tak 85%

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Jednim slovem Pecka! Jako fanousek Star Wars shlednuvsi vsech 6 episod nescetnekrat za zivot jsem nadsena! Epizodou se tahne a pripomina stale stejna nit jako v puvodnich dilech a pouziti Solove nejmilovanejsi lodi je minimalne nostalgicke :) Dokonce me i velmi potesilo "puvodni obsazeni" princezny (nyni generalky) Leiy a Luka Skywalkera. Moc se tesim na dalsi pokracovani! :)

plakát

Pravdivé lži (1994) 

Jejda, jaktože mi tento film unikl? No to je prostě pecka! Je tam napětí - jak v klasickém akčňáku, ale místy je to opravdu povedená parodie, že jsem se fakt musela smát! Úžasný!!! A Arnold (snad v jediném filmu, co mě napadá) je zde opravdu okouzlující (viz scéna v hotelovém pokoji)... No prostě 95%.

plakát

Bláznivá spolubydlící (1989) 

I když přimhouřím obě oči a řeknu si, že je to vlastně docela starý film, nemůžu dát víc jak dvě hvězdičky. On děj není zas až tak špatný, ani ta myšlenka, ale to jak herci neskutečně přehrávají bylo místy až trapné! No prostě už nikdy víc a 40%.

plakát

Argo (2012) 

Ufff! No musim dat 5 hvězd, ty nervy a pak slzy.... ty to o tu jednu hvězdu prostě musely zvednout. Parádní a nervydrásající příběh. Člověku se ani nechce věřit, že se to opravdu takhle odehrálo. No teda všechna čest CIA. 85%

plakát

Pošli to dál (2000) 

Bože, proč ten konec?!!!!! Jinak parádní film a krásná myšlenka...až jsem chvilku přemýšlela, že "to pošlu dál" - konec filmu mě však odradil.... stejně by to nemělo cenu :( Takže: 75%

plakát

Pot a krev (2013) 

Není možné, že tohle se opravdu stalo! Nemají ti kluci američtí (a nejen ti) sypat ty bobule při tom cvičení... No co na to říct, člověk nejednou kroutí hlavou. Výborná kamera Machaela Baye z tohoto filmu udělala něco víc, než jen béčkový paskvil americké komedie. Nakonec to bylo docela fajn - i přes tu absurditu. 70% a 4 hvězdy za mého oblíbeného Baye :)

plakát

Nevědomí (2013) 

Úžasný úžasný úžasný. Ano, mám jistou slabost pro Toma Cruise, ale vůbec nebylo potřeba vyplňovat hluchá místa uslintaným pohledem aspoň na něj, protože zde žádná nejsou. Děj krásně plyne a ač jsem se snažila párkrát v průběhu filmu hádat, jak že to asi dopadne, moc se mi to nepovedlo... Vše nečekané až do úplného konce, který mne opravdu rozsekal, že snad málem i slzička ukápla. No prostě paráda - včetně výborné kamery. Za mě 95%.

plakát

Elysium (2013) 

Přemýšlela jsem, zda dát 5 hvězdiček, nebo 4, je to tak na rozmezí, ale přiklonila jsem se k 5 zejména díky rychlému, napínavému a výborně natočenému příběhu, bez žádných nudných míst a velmi zajímavé kameře. Jodie Foster hraje perfektně a o Mattovi ani nemluvě (jenom tedy ten jeho sestřih mne trochu iritoval). Jelikož mi zde oproti Obliviu trošičku chyběla nějaká silná myšlenka a "zabíjející" závěr, hodnotím celkově na krásných 90%.

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Já moc nemám katastrofické filmy ráda, hlavně ty, kde postupně umírají hlavní hrdinové, až zbyde jenom jeden nebo dva... Proto je tento film opravdu výjimečný - asi proto, že je natočen podle skutečné události. Asi 3x se mi po tvářích řinuly slzy a celou dobu mě film udržoval v napětí. Během sledování se střídají emoce strachu, štěstí, hrůzy, radosti i smutku a zoufalství. Herecké výkony (zejména Ewanův telefonát svým příbuzným) byly ohromující! Za mě 100% pět hvězdiček.

Ovládací panel
1 bod