Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (15 891)

plakát

Život a doba soudce A. K. - Sestřička (2017) (epizoda) 

Díl se inspiroval případem zdravotní sestry Lužické nemocnice v Rumburku Věry Marešové, která byla obžalovaná z vražd šesti pacientů. Soud ji nakonec zprostil obžaloby, protože důkazy neobstály. Igor (Marek Daniel)  předává zadržený řidičák konspirativně Klosové ( Daniela Kolářová) v knize Hvězda padá od Martina Kurela. Takovou knihu však scénograf a filmový architekt nenapsal. Jednalo se o skryté  poděkování a připomenutí v souvislosti s jeho předčasnou smrtí. Martin Kurel byl scénografem také tohoto seriálu.

plakát

Dnes v jednom domě - Holka do deště (1980) (epizoda) 

Tohle je díl...10 minut se hádá Krejza se Sodomou a hned na to naváže 10 minutová hádka Krejzy s Krejzovou na to naváže hádka s tchánem.....kde byl rejža když to stříhali ?

plakát

Život a doba soudce A. K. - Série 1 (2014) (série) 

Konečně po dlouhé době "hrdina "který má pochybnosti. Pochybnosti o sobě o justici o systému...pánbuzaplať... Neví kdo opravdu je, neví kdo jsou jeho rodiče...snaží se tomu porozumět, ale lze to bez smíření?

plakát

Dnes v jednom domě - Jízdenka do Bagdádu (1980) (epizoda) 

Panc (Josef Vinklář) se odhodlává navštívit očaře a dozvídá se že má šedý zákal, přesto že ho lékař uklidňuje že se to operací spraví, je vyděšený. Ottu Pilicha (Vladimír Menšík), zaměstnance Čištění města, přihlásila jeho žena  do televizní soutěže Deset stupňů ke zlaté, což  on odmítá.  Slávek  (Jaromír Hanzlík), pracovník údržby metra chce pracovat na montážích po světě a zkouší to přes funkcionářku SSM Evu (Daniela Kolářová), kvůli polepšení kádrových materiálů. Ta tuto hru jako necharakterní tvrdě odmítá, ale vzápětí mu nabídne aby předstíral roli otce pro kamarádku Janu ( Lenka Kořínková), která má jít před interrupční komisi. Všichni obyvatelé ulice Brixiho, jdou jako jeden muž do prvomájového průvodu provolávat slávu KSČ. Slávek  zve na rande Evu, což překvapí nejen ji ale i jeho samotného.

plakát

Stíny v mlze - Strach (2022) (epizoda) 

Na mě je pachatel až moc dokonalý...kdyby mu občas něco nevyšlo, bylo by to reálnější...

plakát

Dnes v jednom domě - Archa Noemova (1980) (epizoda) 

Pište to aspoň na jemnej papír.. Pancovi (Josef Vinklář) se zhoršuje zrak a situaci se snaží bagatelizovat. Přijíždí za ním jeho otec (Jiří Sovák) aby se přišel syn rozloučit s rodným domem, který budou bourat a vypráví rodinou historku o arše Noemově. Na scéně s objevuje nová postava, Jana (Lenka Kořínková), kolegyně Evy  Klimtové (Daniela Kolářová). Jaroslava Krejzová (Hana Maciuchová), zaplavuje byt věcmi, kompenzuje si nedostatek z dětství a Krejza (Václav Postránecký) je z toho rozladěn. Slávek Kefurt (Jaromír Hanzlík) se skamarádí z pracovníkem zahraničního obchodu Julius Bednár (Július Pántik) a muzicírují spolu .Na sídlišti praská vodovodní přivaděč a celé sídliště je bez vody, ukazuje se jak zranitelné je centrální rozvádění zdrojů.