Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (9)

Spotlight

Spotlight (2015)

vau a zase vau, to je fakt síla... Celý film jsem si myslel, že je to jen haló smyšlený příběh, který si vybere ožehavé téma a potom těží ze vzbuzeného divákova zájmu, protože celou dobu to tak vypadalo. Film se skutečně moc neliší od filmů se zápletkou typu "toto se přece v naší vyspělé civilizaci NEMŮŽE STÁT" a taky se v reálu nic nestalo, jen si to v těch klasických filmech vymyslel režisér. Film je pouze o aféře z Bostonu. Kdo se nechce koukat na film, protože si chce radši myslet, že by za to šel do pekla. Tak ať se aspoň koukne na konec filmu (udělej to pro své děti ty blázne) se seznamem měst, ve kterých byly děti zneužívány. Naštěstí jsem tam nenašel žádné město v Čr, ale z našich sousedů tam jsou krom Slováků VŠECHNY STÁTY. Fakt z toho mám hrozný pocit... Člověku to otevře oči, vzpomene na pálení čarodějnic, církevní restituce, šukáníí dětí a dojde mu, že ti islámisti se (i přes mediální kampaň) od nás vlastně zase tolik neliší. Naštěstí máme v česku nejvíce ateistů a proto se snad (zatím) nemusíme těchto fanatiků obávat.

Útok na Wall Street

Útok na Wall Street (2013)

Super příběh. V dnešní době už banky řídí všechno i jednotlivé vlády, které jím musí lézt do zadečku. Boll se s tím vypořádal, tak jak vypořádal, a i když si člověk řekne to je ale idiot, proč to dělal? Stačí si vždy vzpomenout na začátek filmu, což není tak obtížné, a ejhle lehce pochopitlné vysvětlení. Sqělá hudba, která člověka doslova vtáhne do děje a podbarvuje atmosféru, příběh o nenávisti a přátelství. Ještě že zde nehraje žádný známý divadelní herec, Domča, je pro tu roli přímo stvořen a válí!!! Jdu si asi stáhnout CS xD

Legenda 17

Legenda 17 (2013)

Jasné zakomplexoní češi... když srovnám tento film například s warriorem, rockym a dalšímy holivůdskými patosy, je to jako srovnání škodovky s jaguárem, češi radši škodovku, já beru jaguára (historicky to každopáděn chápu) :) Ten zápas je přesně tak popsán i na netu. Není to žádná oslava režimu, jak jsem se tu dočetl, naopak mi málem ukápla slza, když jsem viděl ty komančské svině sesadit Tarasova z postu trenéra. Hodně emoční film, co si budeme nalhávat a především: se člověk skvěle bavil a fandil těm klukům rusákům, aby porazili ty nafoukané testosteronem nabité kanadské svině... A lidi proberte se a začněte aspoň v hokeji fandit raději rusákům než kanaďanům, doporučuju přečíst si jak to s Chralamovem tenkrát dopadlo ve světové sérii... A potom vzpomeňte jak faulovali naše kluky, když jsem je porazili a bylo rozhoduto. KANAĎANI jsou totiž v hokeji strašní šuli... (Rusáci sice taky, ale v tomto filmu ne a nevadí mi to, zaslouží si odpovědět potom, co ve všech amerických filmech je záporňákem Rus a já se taky rád zasměju nějakému amíkovi :))

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Podle mě nejlepší film posledních let a bezesporu nejlepších film o invalidech. Nápad, kterému by amíci stoprocentně dodali na "realitě" přidáním gangsterské války, je ve francouzském podání vyjímečný. Nejde jenom o to, že se člověk většinu filmu baví velmi sofistikovaným humorem, důležité je samotná podstata a tou je, jestli má podobný život smysl a hlavně fakt, že postižené sere lidská lítost. O tom si už musí každý člověk udělat obrázek sám. V tomto filmu vše plyne a pokračuje jak má a upřímně jsem už dlouho nebyl s žádným koncem filmu tak spokojen jako s tímto, nehrozí nic smysluplného duchaplně naplňujícího, za což jsem byl hodně vděčný. Film je opravdu skvělou komedií s nadprůměrnými hereckými výkony, kde mě osobně překvapil neznámý Omar Sy. Nic lepšího tu v poslední době nebylo, stojí to za to :)