Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (79)

plakát

Mise (1986) 

Zacatek perfektni, bohuzel konec jak z beckoveho akcniho filmu....

plakát

Motýlek (1973) 

Ja jsem se strasne nudila. Bohuzel. Vezni se silnymi charaktery a prohnili dozorci - nemelo by to byt casto naopak?

plakát

Duna (1984) 

Jen pojeti posledni (a nejvesti) bojove sceny deli film od prvotridniho... Jinak strhujici zejmena nahlizenim do myslenek postav. Lynchovsky rukopis viditelny snad v kazdem zaberu.

plakát

Portrét dámy (1996) 

Myslim, ze film je hrube podhodnocen! Na prvni pohled mozna trochu narocnejsi, ale na druhy... Proste nadhera. Kostymy, dialogy, chovani postav - vsemu verite a ponorite se hluboko do druhe pulky 19. stoleti a fandite hlavni hrdince. Tento film bych postavila na roven skvelemu Pianu. Pro me portret damy v zadnem pripade nepredstavuje zklamani.

plakát

Klepání na nebeskou bránu (1997) 

Vice nez zdarily uvod postupne prebije docela nudna roadmovie s par ne uplne tak spatnymi vtipky. Proste jsem uz jen cekala, az to skonci a ja se nebudu muset nudit... Dle spousta lidi zde skvely film - moc tomu nerozumim :(

plakát

Emmina první podprsenka (2007) 

Nemohu a nemohu se zbavit nadechu telenovely... Mozna jiny kraj, jiny.... Ale barvy jsou ve filmu krasne, to ano :)

plakát

V zajetí rychlosti (2005) 

Nooo, tak ja nevim... Nejak me to nechytlo, i kdyz samozrejme pred skutecnym panem Munroem smekam az k zemi, filmove ztvarneni nenadchlo. Nejak moc casto jsem slysela, ze "Prijel az z dalekeho Zeelandu, jen aby zavodil", jakoby scenarista nevedel, co by mel do tech dialogu dat, a mozna to bylo proto, ze opravdu nebylo co. Nu tak proste pan Munro zajel svuj paradni vykon a tecka. Proc to 2 hodiny rozebirat?

plakát

Jarmark marnosti (2004) 

Prekvapive jsem se nenudila, i kdyz me jiz podobna "staroanglicka" temata trochu vycerpavaji, a to navzdory tomu, ze jsem Jarmark videla dabovany (!!) Rees se mi moc libila, vse jsem ji verila a fandila jsem ji :)

plakát

Policejní akademie (1984) 

Na tenhle film mam tak uzasne vzpominky, ze nemohu jinak :) Na to, jak mi tento film pripadal legracni, si vzpominam do dneska. Jednu hvezdicku si ponechavam stranou jen z nejistoty, ze nevim, jal by na me Policejni akademie pusobila dnes. Ale pred lety, kdyz jsem byla jeste teenager :), jsem se bavila exkluzivne!