Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Dobrodružný

Pořady (9)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Srdcovka. Ještě dnes si pamatuju jak mi Kdo přežije nahrávala máma ráno na Nově, abych se po návratu z druhý třídy mohl dívat na jedny z prvních sérií. Uběhlo víc než deset let, než jsem se zase k Survivoru díky množství času dlouhodobé nemoci dostal a ihned mi přirostl k srdci. Je to postě geniální. Dokáže mě to dojmout i rozesmát. Dokáže mě to utvrdit v stereotypech i překvapit. Dává mi to oddech, který potřebuji a zároveň myšlenku, jak bych to zvládnul já. Ať chcete nebo ne, ať je ta sezona zrovna lepší nebo horší, celkově je to nejlepší reality show pod sluncem. Vím, že poslední série většinou nejsou tak dobré a jsem konzervativní fanoušek Survivora (poslední vymoženost, kterou mám rád, je jednoduchý hidden immunity idol), a také jednotlivé hodnocení sérií se na mém profilu liší, ale jako celku musím dát stoprocentní výsledek. Oblíbení hráči: Stephenie (10,11, 20), Spencer (28), Rob Mariano (4, 8, 20, 22), Richard Hatch (1, 8), Parvati (13, 16, 20) Nejkrásnější holky: Brenda (21, 26), Queen Parvati (13, 16, 20), Andrea (22, 26) Nejlepší série: 1. All Stars (08.), 2. Cook Islands (13.), 3. Tocantins (18.)

Top Gear

Top Gear (1978)

Jestli nějaký pořad dosáhl naprosté geniality je to tohle. Pořád, který zaujme i lidi, kteří se o auta ani motorismus absolutně nezajímají, jako moje máma nebo babička, které se u toho ohromně baví. Jeremy je největší týpek. Dostává docela dost peněz a přesto si dělá prdel z každýho, dokonce i z BBC, ale myslím, že tahle legenda za ty prachy stojí. Hammond je naprosto skvělej kluk - takovej roztomilej - a mám ho asi nejradši z Top Gearu. May má talent (nebo příkaz produkce) na to si vybrat skoro vždy to nejhorší auto... Je vždycky pomalej, takovej nudnej a zastaralej, ale je to celkem snadnej terč, takže ani bez něho by ta show nebyla to co je. Je mi celkem jedno, kdo je ve skutečnosti Stig, ale myslím, že za to bude muset mít dost slušnou smlouvu. Nejlepší díly jsou samozřejmě všechny ty speciály - nejlepší je asi Vietnam a Indie, ale i ty ostatní (Botswana,Bolívie, Blízký východ, USA atd.) určitě stojí za to.

Amazing Race: O milion kolem světa

Amazing Race: O milion kolem světa (2001)

Tak dobrej pořad, že každej den se v Praze dívám jestli nevidím nějaký lidi s batohy , který by měli žlutočervenou značku na ledvince. Tak dobrej pořad, že dny i noci trávím sněním o účasti a vymejšlením potenciálních tras s Pit stopy. Tak dobrej pořad, že se mým vzorem stalo mnoho soutěžících i Phil. Tak dobrej pořad, že se mi zlepšuje angličtina (ale zhoršuje se všechno ostatní) díky neustálému sledování. Tak dobrej pořad, že se má deprese, kvůli tomu, že jsem Čech ještě 2x zhoršila. Prostě to miluju... P.S. Hledám partnera (nejlépe někdo s kým bych vyhrál:)), kdo by do toho šel se mnou, ale myslím, že musím být americký občan a mít řidičák - never mind - to se nějak zvládne... Nejoblíbenější tým: Oswald a Danny

The Mole

The Mole (2000)

Jednoznačně je australská verze The Mole ta nejlepší. U série z roku 2013 jsem se neskutečně bavil, zajímavý soutěžící (jsou i hrozně přátelský na sociálních sítích), krásnej background a zábavný challenge. Navíc se člověk naučí i něco o australský kultuře, životě a celkově o Austrálii. Spousta lidí třeba kritizovala rozdílný dýlky každý epizody, ale to je další věc, která se mi líbila. Člověk tak nikdy neví, jak epizoda dopadne, jestli někdo na konci epizody odejde apod. Rozhodně by mě bavilo si tuhle reality show zahrát, hlavně jako mole. Snad se ještě někdy dočkáme další série...

I Gordon Ramsay se nechá poučit

I Gordon Ramsay se nechá poučit (2010)

Bylo neuvěřitelně zajímavý vidět Gordona z tý opačný strany, když on se chce něco naučit a získat nový kulinářský zkušenosti. Navíc to působí jako hrozně pohodovej a zajímavej cestopis ze zemí, kam bych se taky rád podíval a zároveň nahlíží pod pokličku těm nejtěžším světovejm kuchyním. Ono je asi opravdu těžký vařit něco poprvé bez jakýhokoliv receptu a vyvážit ty hory koření přesně. Tohle už snad nešlo udělat líp!