Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (107)

plakát

Saw X (2023) 

Buď stárnu a moje standardy se snižují nebo to bylo fakt dobrý. 😁 Můj žaludek toho už zažil tolik, ale tady mi bylo reálně špatně z některých scén. Opravdu moc dobrej film, člověk si říká, že už ho nemůžou překvapit a ono jo. Mám docela velký zájem setkat s člověkem, co vymýšlí ty pasti, musí to být osobnost. 😁

plakát

Batman (2022) 

Po zdejším velkém csfd hypu jsem se celá natěšená vydala do kina. No, žádný zázrak se nekonal, Pattinson je stejně nesympatickej, otravnej a ubrečenej jako dřív. Stupidní dialogy, které se odehrávaly ve stále stejných lokacích, to vše za velmi slabého osvětlení. Hlavní zaporák se snažil až moc, působil komicky a nedokázala jsem ho brát vážně.  Pokud mě nenadchne nic moc jiného, většinou se to dá zachránit hudbou, ale tentokrát ne. Neustále se opakující dunící, cvakací (za mě úplně zbytečně zvolené) zvuky, mě extrémně rozčilovaly a naopak odpoutávaly moji pozornost. A na to všechno jsem musela koukat nekonečné 3 hodiny.  Upřímně vůbec netuším, jak se tu vzalo hodnocení 85%, mně ten film přišel absolutně o ničem.  Nečekala jsem dalšího Nolana, spíš jsem doufala v něco podobně atmosférického jako Joker, ale výsledkem byl nudnej brak, kterej si už znova nepustím.

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Jako byla to blbost, o tom žádná. Ale docela to utíkalo,některé vtípky byly povedený, já se bavila, navíc žádná přehnaná stopáž. A oceňuju odkazy na opravdu hodně filmů napříč žánry, tím spíš mě to vtáhlo a to jsem na film přepla náhodou a už jsem ho dokoukala, což se mi moc často nestává. :D

plakát

Love, Death & Robots - 2. svazek (2021) (série) 

Are you fu*king kidding me? Na tohle jsem čekala 2 roky?  Pár dobrých nápadů, ale ani jeden jeden z nich nebyl dotažený, něco se nastínilo a konec, titulky, další díl. A stejný scénář.  Snow in the desert jednoznačně nejlepší, ale to mi nestačilo k tomu, abych nebyla zklamaná.

plakát

V měsíčním světle (2019) 

Asi budu lehce neobjektivní, protože jsem byla donucená shlédnout film s českým dabingem, což bylo něco hrozného. Mám pocit, že to snad překládal google a dabér to neřešil a četl, co měl na papíře, takže to je hvězda dolů. Ovšem i po obsahové stránce to byla bída, trvalo dlouho než se vůbec začalo něco dít, postavy se nechovali realisticky, teda spíš se chovali jako neschopní blbci. Příběh stokrát recyklovaný, s ničím extra novým, ačkoliv konec byl aspoň trochu zajímavý. Pobavila mě rasová korektnost, aneb potká se černoch, běloch a Ind, aby si spolu zahráli ve filmu a stálo to za prd.. :D

plakát

Dokonalost (2018) 

To byla bomba. Pro mě naprosto originální téma, skvěle pojaté a zpracované. Holky se ve vypjatých situacích chovali dost reálně a některé scény byly zahraný naprosto excelentně (Lizzie v autobusu). Zvrat střídá zvrat, člověk nikdy neví, jak to vlastně je a finální rozuzlení se mi taky moc líbilo. Po dlouhé době napálím "hororu" 5 hvězd, fakt jsem z tohohle filmu nadšená.

plakát

Srdcová sedma (1998) 

Nechápu jednu věc. Proč by dvě celkem pěkný holky byly s hnusným, otravným, nudným, neúspěšným, ulhaným chlapem. Tahle skutečnost mi pokazila celkový dojem, jinak je to nenáročná oddychovka se zajímavou zápletkou.

plakát

Jack staví dům (2018) 

Ne, ne, ne, ne. Einstein definuje šílenství jako dělání stejné věc znovu a znovu s očekáváním jiných výsledků. Tak proč jsem se znovu dobrovolně pustila do dalšího Trierova blábolu. Same s*it movie by movie. :D Nicneříkající artový výjevy, kterých s postupující stopáží přibývá až do stavu, kdy mám chuť film přetáčet, protože koukat minuty na útržky z válek a koncentráků fakt nepotřebuju. Konec, který vypadá jako by mu dealer omylem prohodil pilulky na maniodepresi za nějaký svinstvo. No prostě je to celý špatně, nuda k uzoufání a doufám, že to bylo na dlouhou dobu moje poslední setkání s tímhle dánským pošukem.

plakát

Donekonečna (2017) 

Tak na tenhle film jsem byla buď moc nebo málo zhulená.. :D Ale každopádně to bylo neuvěřitelně komplikovaný a zmatený a nudný.. :D Naprosto adekvátní název.. :D

plakát

Thelma (2017) 

Jeden z mála filmů, co jsem málem nudou nedokoukala. Táhne se to jako vyžvejkaná žvejka, která ani není tak šokující jak by asi chtěla být. Minimum mluvy mi v tomhle případě nevadilo, rádoby umělecké obrazy, které ve mně nezanechaly naprosto nic. Jedna hvězda za konec, ten se mi líbil, udělat z toho krátkometrážní film tak na 20 minut, naprosto by to stačilo, ale natáhnout to na 2 hodiny, když se tak 90 minut nestane naprosto nic, co by stálo za zmínku, to je fakt síla.