Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (129)

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Až mrazí čeho ta mašinérie byla= je schopna. Oni jiní nebudou.

plakát

Mamon (2015) (seriál) 

Fakt super, jen mi přijde nepravděpodobný, aby v Česku bylo "toooliko" napravených. Kéž by se aktivovalo svědomí i těm pravým vychcanům.

plakát

Bitva o Sevastopol (2015) 

Dostaly mě ty písně od Polina Gagarina a Okean Elzy.

plakát

Oko v oblacích (2015) 

Názorná ukázka rozdílu chápání jednoho problému s dvojím pohledem. Jedna strana si vlastně dělá co chce bez pravidel a druhá se za nějaká pravidla chce schovat. Jenže bez ohledu na stranu kam patříme, tohle je vážně boj a je třeba rychlých rozhodnutí. Ty vychcaný politiky bych ještě pochopil, jenže voják, kterej nesplní rozkaz a navíc ve vyhrocené situaci (a v tomto případě hrozilo, že zařve uvedených 80 lidí někde v davu a, díky jeho otálení, i ta holčička) by si, dle mého neměl už ani škrtnout. Pokud to takhle opravdu chodí, že každej voják bude chtít polemizovat o rozkazu, západní civilizace zanikne ještě rychleji.

plakát

Zlo mezi námi (2003) 

Pro mě působivej film, kterej může bejt paralelou i inspirací pro leckoho z nás, kdo se musel před něčím nebo někým přikrčit a držet víceméně hubu. Bylo by dobrý takovýhle lidi,s árijskými rysy, zaměstnat na sociálních úřadech i ve vládě. Určitě se taky povedl výběr ksichtů, protože někteří, a já byl paf z toho jeho otčíma, se snad nemuseli ani líčit. Dobře jedlá byla i maminka hlavního hrdiny, u který často vítězily hudební vlohy a měla takovej "pěknej" výraz.

plakát

Těžká váha (2005) 

Rejža jedna s *! I přesto, že cejtím ´holvůdský´ koření o amerikánskym snu, nezkazilo to ten příběh, z kterýho měli nějakýto zadostiučinění tenkrát ti hladovci v docích a my... někteří v současnosti úžasnej zážitek před tývý s plnými bříšky. ´Raslík´, jako můj ´škorpión´ číslo jedna (dobrá, po přítelkyni), podal věrohodnej výkon a oceňuju, že se děj rozvětvil a nesoustředil se jen na ring, čím by se asi zařadil spíš do béčkoviny. Taky bylo zvláštní vidět ´Celvégrovou´ po dlouhý době ve vážný roli a moc se mi líbila i druhá ´berlička´ ´Džejmse´ Paul ´Džamaty´.

plakát

Královský omyl (1968) 

Pro mě naprosto přesvědčivý ztvárnění a, i když jsem Martina Růžka, jako herce, nemusel, touhle rolí mu trochu odpouštím. Film taky napovídá, že politika byla špinavou už dávno a nešlo se od ní neumazat, taky se mi velice zamlouvalo oslovení sice nižšího, ovšem zabedněnýho, funkcionáře- HOVADO. Dnes se to "pase" a krmí všechno pospolu a je slyšet spokojenej mlaskot nižších i vyšších.

plakát

Rána z milosti (2005) (TV film) 

Téma super a volba ksichtů taky, film jak šitej na českou kotlinu- žádní velcí tvrďáci, jen pokřivenci- akorát mám výhradu ke scénáři, kdy hlavní "hrdina" procitne a kvůli synovi začíná relativně sekat dobrotu, jeho měly donutit prachy nebo výhrůžky. Kolik asi harantů by si museli naši kmotři nasekat, aby se aspoň pro ně polepšili.

plakát

Tenkrát byl Bůh příliš vysoko (2008) (TV film) 

Zajímavě stvořený střídavě hraný dokument s citací dobových zápisků účastníků války dokáže obeznámit s naší legionářskou minulostí i s poměry, v kterých byli nuceni žít. Uznaní zaslouží i citlivě zvolenej hlasovej doprovod.