Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (129)

plakát

Requiem za sen (2000) 

Každýmu, kdo si po šlehu libuje nebo tomu, kdo balancuje esli zkusit, můžu jen doporučit, aby tohle zhlídnul a zhruba viděl kam až se může dostat, když se to vymkne. Je ovšem pravdou, že na konci filmu bude v takový depce, že si možná něco dá.

plakát

Zdivočelá země (1997) (seriál) 

Moje hodnocení a oblíbenost se tejká prvních dvou řad, kdy zfilmováný události, který mě zajímaj, byly soustředěný do jakštakš celku, rozhodně propracovanějc ztvárněný a víceméně zastínily nepřesvědčivý výkony některých aktérů. No, a další řady seriálu už neobsahují žádný převratný pecky, který by zakryly skoro až diletantskej projev určitejch herců i děje, připomínající spíš lacinou telenovelu. Takovej ten NOVAcko- snobáckej způsob, kdy kvantita a peníze zvítězej nad kvalitou i myšlenkou.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) odpad!

Jsem alergickej na penicilín a pořady vo žrádle. Mám za to, že v TýVý vobjevili "Ameriku", když na koukáky "útočej" přes jejich pajšly. Chlapi u toho možná stejně žerou kdejakej blaf, kterej jim připraví ty napětím neposedný divačky, zapisující si každou kravinu, co spadne do televizní mísy. No, a když už se dává v programech tolik prostoru k přípravě i konzumaci jídel, pak by se to mělo vybrousit k dokonalosti tím, že by se mohlo točit a vysílat i vylučování, aby učinkující měli přehled třeba i o tvaru a vůni hovna, dávali si za to vzájemně také body a hlavně se mohli přesvědčit v cože se proměnilo jejich dílo.

plakát

Warrior (2011) 

Teda, jestli tohle by měla bejt hitovka, tak leda před 30- 40 rokama. Možná tenkrát by ty bojový scény nebo uvedený rodinný vztahy vodrovnaly nepřipravenýho koukáka, ale v současnosti...voni v tý Americce točej téměř všechno snad dle ňáký šablony, která vobsahuje určitý prvky, jenže tohle mi příde těma prvkama překořeněný a ještě to vyšperkovali protialkoholickou kampaní.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Pohádka pro tvrďáky i natvrdláky, no a asi proto na to čumím. Líbí se mi ten nádech černobíla, jinak je to asi něco jako na bázi křížence pana Supermana s paní Spidermanovou ze Sherwoodskýho lesa, ale i po třech dílech to má celkem šmrnc.

plakát

Zlo mezi námi (2003) 

Pro mě působivej film, kterej může bejt paralelou i inspirací pro leckoho z nás, kdo se musel před něčím nebo někým přikrčit a držet víceméně hubu. Bylo by dobrý takovýhle lidi,s árijskými rysy, zaměstnat na sociálních úřadech i ve vládě. Určitě se taky povedl výběr ksichtů, protože někteří, a já byl paf z toho jeho otčíma, se snad nemuseli ani líčit. Dobře jedlá byla i maminka hlavního hrdiny, u který často vítězily hudební vlohy a měla takovej "pěknej" výraz.

plakát

Těžká váha (2005) 

Rejža jedna s *! I přesto, že cejtím ´holvůdský´ koření o amerikánskym snu, nezkazilo to ten příběh, z kterýho měli nějakýto zadostiučinění tenkrát ti hladovci v docích a my... někteří v současnosti úžasnej zážitek před tývý s plnými bříšky. ´Raslík´, jako můj ´škorpión´ číslo jedna (dobrá, po přítelkyni), podal věrohodnej výkon a oceňuju, že se děj rozvětvil a nesoustředil se jen na ring, čím by se asi zařadil spíš do béčkoviny. Taky bylo zvláštní vidět ´Celvégrovou´ po dlouhý době ve vážný roli a moc se mi líbila i druhá ´berlička´ ´Džejmse´ Paul ´Džamaty´.

plakát

Královský omyl (1968) 

Pro mě naprosto přesvědčivý ztvárnění a, i když jsem Martina Růžka, jako herce, nemusel, touhle rolí mu trochu odpouštím. Film taky napovídá, že politika byla špinavou už dávno a nešlo se od ní neumazat, taky se mi velice zamlouvalo oslovení sice nižšího, ovšem zabedněnýho, funkcionáře- HOVADO. Dnes se to "pase" a krmí všechno pospolu a je slyšet spokojenej mlaskot nižších i vyšších.

plakát

Rodina je základ státu (2011) 

Zajímavá myšlenka- pohled "chudáka", který byl "přinucen" okolnostma ke klouzandě po šikmu a mě najednou těch lidí bylo tak líto, že po filmu jsem měl snahu poslat další drobnou Vikimu do Karibiku. Je ovšem pravdou, že pokud by všichni, kteří se namočili, vyjeli na cesty jako filmový hrdina, jsme kočovný národ. Sedláček jednička za zpracování i obsazení, jó a za krajinu... a mínus za propagaci tvrdého alkoholu (psáno v době nasleplého období).

plakát

Rána z milosti (2005) (TV film) 

Téma super a volba ksichtů taky, film jak šitej na českou kotlinu- žádní velcí tvrďáci, jen pokřivenci- akorát mám výhradu ke scénáři, kdy hlavní "hrdina" procitne a kvůli synovi začíná relativně sekat dobrotu, jeho měly donutit prachy nebo výhrůžky. Kolik asi harantů by si museli naši kmotři nasekat, aby se aspoň pro ně polepšili.