Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (31)

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Film má všechno. Akci, napětí, humor, ale především Jasona Bourna, který je největší frajer špionážních filmů od dob agenta s povolením zabíjet, se kterým má také totožné iniciály JB. Jinak film se opírá o výborný scénář a Matt Damon, jak ho moc nemusím, tak na Bourna pasuje výborně.

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Klasická verze je pro mě za 4*, ale prodloužená je minimálně o třídu lepší. Jednoznačně doporučuju SE. Je až neuveřitelné, že film se stopáží 3,5 hodiny nemá žádné hluché místo a po skončení nevěříte, že to mohlo tak utéct. Filmové kvality nemá cenu rozebírat. Zkrátka všechny jsou na nejvyšší úrovni. Jeden z největších filmových zážitků.

plakát

Lesní duch (1981) 

Za málo peněz, opravdu hodně muziky...vynikající práce s kamerou, povedené triky a velmi působivé masky. Především Ashova přítelkyně byla naprosto děsivá.

plakát

Rendezvous with Rama (2003) (studentský film) 

Výborná technická stránka, ale ve 3 minutách to není schopno povědět ani ň.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Audio-vizuální LAHŮDKA s absencí nějákého myšlenkového přesahu a se slaboučkým příběhem. Naštěstí ta technická stránka filmu přebijí ostatní ne tak úplně povedené faktory takovým způsobem, že člověk až žasne. Když si k tomu připočteme SKVĚLÝ elektro soundtrack, vzejde z filmu parádní podívaná.

plakát

Mumie se vrací (2001) 

O třídu horší než první díl, ale stále vcelku zábavný film na odreagování. Film si na nic nehraje a dokáže si udělat srandu i sám ze sebe, čož se cení.

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

Film jsou pouze scénky nalepené na sobě bez nějáké provázanosti. Z nichž některé jsou velmi dobré a některé až trapné a naivní. Naštěstí těch lepších scén je víc a navíc film má výborný casting a hudbu.

plakát

Fontána (2006) 

Film má nepopíratelné audio-vizuální kvality, ale emocionálně mě to zasáhlo asi tak, jako kdybych se díval na vypnutou televizi...to možná trochu přeháním, ale emočně se mě dotkla jen závěrečná čtvrthodinka a ani ta nevzbudila bůhvíjaké emoce

plakát

Smrtonosná zbraň (1987) 

Nesmírně zábavná akční jízda s perfektně se doplňující a jako o život hláškující dvojicí parťáků. Určitě jeden z nejlepších zástupců tzv. „buddy movies“.

plakát

Na dno vášně (1997) 

Všechny filmové prvky jsou na výborné úrovni až na scénář, který je naprosto debilní a nemá daleko k telenovelám toho nejhrubšího zrna.