Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (335)

plakát

Šokující Asie 1 (1976) 

Neexistuje jiný dokument, který by vystihnul, jak moc jsou asiati mimo normální myšlení.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

To zas pár chytráků se zastydlou pubertou a nulovou vidinou dospělosti dalo hlavy dohromady a vyplodili další trapnopořad, kterých je v televizi už tak dost.

plakát

DoktorKA (2014) (pořad) 

Člověk se sice něco dozví, ale pokusy o humor by si paní doktorka měla nechat na doma.

plakát

Zůstaň se mnou (2014) 

Po většinu času jsem se nudila a to si nemyslím, že bych byla bezcitnej pařez, ale tak nějak tomu chybí emoce. Umře, neumře? Bylo mi to jedno. Hlavně aby už byl konec.

plakát

Temné vody zločinu (2007) (seriál) 

U některých případů mi běhal mráz po zádech. Je až k neuvěření, čeho všeho jsou lidi schopní.

plakát

Má pekelná kočka (2011) (seriál) 

Chyba nebývá na straně zvířete, ale na straně lidí. Jako majitelka kočky vím, že pokusit se vycvičit kočku jako psa bývá nadlidský výkon, ale ne nemožný. Velmi ráda přirovnávám výchovu kočky k výchově dítěte. Má svoji hlavu a pokud nevíte co s ní, nechte vykastrovat kočku i sebe a svět bude ušetřen dalších pitomců.

plakát

Ukliďte si! (2007) (pořad) odpad!

Co to sakra je? Další výplod chorých mozků? Už teď se klepu strachy až se toho chytne nějakej chytrák u nás, jak už to bývá zvykem a udělá z toho ještě větší blbost. Tedy pokud je to vůbec ještě možný.

plakát

Diktát (2004) (pořad) 

Při čtení některých zdejších komentářů je i úplnému debilovi jasné, že by to chtělo lepší znalosti českého pravopisu. Ve škole jsem diktáty neměla zrovna v lásce, ale s potěšením jsem zjistila, že nejsem takovej češtinářskej trotl jak jsem si původně myslela. Škoda, že dneska dávají v televizi stupidní pořady místo takových jako byl tenhle.

plakát

Doktor z hor (1992) (seriál) odpad!

Někdo by měl zakázat distribuci německých seriálů mimo jejich hranice. Tohle je teda už staršího data, ale proč to zase vysílají v televizi, která už je tak plná blbostí. Jen ať si ty jejich německý zhovadilosti v čele s Kobrou 11 nechají tam u nich a bude to OK.