Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Cirkus Maximum (2022) 

Chtěla bych vyzdvihnout, že se film neřídí klasickými klišé, které se nabízeli. Čekala jsem, že Mottlová s Baťkem se dají dohromady, že ten její syn nakonec bude jeho. Že bude velké dojemné shledání s jeho matkou a nějaký další velký romantický příběh, který tam vlastně vůbec nebyl. Prostě šlo jen o cirkus a rodinu a za to palec nahoru.

plakát

Hádkovi (2022) 

Já ani popravdě nevím, jestli se mi to vlastně líbilo nebo to byl propadák. Ale vidět už to asi nemusím.  + bod za mě, že Kuba Prachař konečně dostal i "vážnejší" roli a ne jen přihlouplého vtipálka jako vždy. Ráda jsem ho viděla i v jiné poloze. Jinak kdyby bratry Hádky hráli bratři Hádci byl by to top.

plakát

V létě ti řeknu, jak se mám (2022) 

Film to mohl být docela dobrý, nebýt toho příšerného dabingu, který mě iritoval od začátku do konce. Opravdu nechápu, proč třetinu hlavních postav hrají Rumuni. Co mi ale hlava nebere více, je proč se obsadí slovenští herci, kteří se pak předabují do češtiny. Pak nemá mladší generace mít problém porozumět slovenštině.

plakát

King Kong (2005) 

Jedna ubraná hvězdička za to, že Naomi Watts půlku filmu jen zírá s otevřenou pusou. Její herecký výkon mě tam moc neoslovil..

plakát

Dlouhá cesta (2002) 

Nepopsatelně krásný film.. Žádný film mě snad dosud nedojml takhle moc. Opravdu potlesk.

plakát

Zkratky ke štěstí (2003) 

Tento film mě ničím nezaujal. Dokoukala jsem to dokonce jen díky famózní Jennifer Love Hewitt, které tato role sedla na míru.

plakát

Pravá tvář vášně (2008) (seriál) 

Děje se tu příliš neuvěřitelných věcí. Dobrý, výměna obličeje by ještě šla, ale tím by to mělo zhasnout. Už to není skoro ani jako telenovela, ale fantasy...