Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Bídníci (2012) 

Na film jsem šel hlavně kvůli Jackmanovi, protože vím že je to skvělý muzikálový herec, ale k mému překvapení, jsem byl ohromen Russell Crowem. Jeho zahrání Javerta bylo úžasné ! Mílé překvapení byl i pěkný výkon Samanthy Barks, jako přesvědčivá Eponine, a na odlehčenou se objeví komická dvojce Sacha Cohen a Helena Carter, kteří filmu dávají ten pravý šmrnc. Nejsem moc milovníkem filmových muzikálů ale tenhle film je stejně jako Sweeney Todd (s Deppem) naprosto úžasný a překonal všechny zpracování Bídníkú. (Jenom verze s Neesonem šlape na paty :)

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Tak se to má dělat ! Červený trpaslík je zpět ! Moc sem tomu nevěřil po zklamání ze Zpátky na zemi. Kdyby herci nebyli o nějaký ten rok starší, ani by jste si nevšimli že je to nový díl. Pevně věřím nebo spíš doufám že seriál bude pokračovat minimálně dalších deset let.

plakát

Strážci vesmíru (1993) (seriál) 

Spolu s pokemony to byl můj oblíbený seriál, kdybych dnes viděl dítě se na to koukat nemyslel bych si nic jiného než že z něj vyroste sado masochisticko,pedofilo,gerontofilo a jeste dalsi necofil. Ale naštěstí to kromě mírné debility nezpůsobuje žádné nechtěné účinky.

plakát

Vládcové Marsu (2009) 

Po shlédnutí filmu John Carter mezi dvěma světy, který měl obrovský rozpočet, tak tohle byl za těch pár šupů docela dobrý film :)

plakát

Supersmradi - Malí Géniové 2 (2004) odpad!

Před několika lety, když sem byl ještě relativně malý (mlady) hošík jsem si pučil od kamarádů tenhle film. Tvrdili mi že je to hrozná sranda. No a co se nestalo ? Už jako malý kluk jsem se nevydržel dívat ani 10 minut. Od té doby jsem se už několikrát snažil se na tenhle film podívat a garantuji vám že ani s alkoholem to prostě nejde. S tímhle filmem mám ale velké plány. Tak třeba jsem si slíbil že pokud neudělám maturitu, za trest se na tenhle film podívám ale pro jistotu si vezmu i velký pytel marihuany aby to bylo alespoň trochu snesitelné.