Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbení režiséři (10)

Tim Burton

Režisér který umí vyvolat tu nejhezčí atmosféru filmu, ať už je temná jako ve Sweeney Toddovi a Ospalé díře a nebo svým způsobem extravagantní jako v Karlík a továrna na čokoládu.

Quentin Tarantino

Tenhle Génius filmu dokáže vytvořit úžasný film ale nikdo nedokáže říct proč ten film tak úžasný je.

Peter Jackson

Tenhle rodák ze středozemě natočil ty nejlepší historické filmy o své vlasti. A dnes sahá ještě dále do historie své země a točí dál, děkuji ti Petere.

Christopher Nolan

Tohle je muž který konečně předělal Batmana do té pravé formy, kdy se vše zdá být uvěřitelné, oproti předchozím verzím kde si hádankář s Two facem cpou informace do hlavy zkrz televize...

James Cameron

Vetřelci, Terminátor, Titanic ! To jsou skvosty a legendární filmy. Jenže dokázal že když utratíte za reklamní kampaň víc než a celý vysokorozpočtový film, tak vydělá spoustu peněz. Nevím jak mohl ten film vydělat 2,8 milliardy.

George Lucas

Když se mu podařilo získat peníze na natočení Hvězdných válek , tak bojoval až do konce aby ho natočil, i když mu všichni říkali že film je hrozná hloupost a bude to propadák. Tak moc jim vytřel zrak tím že se epizoda IV stala do té doby nejvýdělečnějším filmem že si to nikdo nedokázal ani představit. Těmito filmy přitáhl miliony lidí ke sci-fi a stvořil geeky jako jsem já.