Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Oproti prvnímu dílu je to zklamání. Čekal bych, že do toho vnesou poutavější příběh. Nicméně takhle zfilmovaný komiks u mě bude vždy koukatelný.

plakát

Lucy (2014) 

Dvě hvězdy jsou jenom za Scarlett a Morgana, bez nich = **

plakát

Diaz: Neuklízej tu krev (2012) 

G8 rok 2001 Aneb moderní masakr... STÁTNÍCI,POLICIE,ANARCHIE ... Ukázková manipulace veřejného mínění a bezmoc nevinných. Doporučuju, i když vám bude po filmu dost hořko!

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Krvežíznivá, nesmrtelná, nikdy se nevzdávající Alice opět (ne)zklamala...Jestli máte v plánu jít do kina na RE : Retribution tak své mozky můžete nechat klidně doma a když už ho vezmete sebou můžete u filmu přemýšlet co dělat třeba o víkendu, jelikož zaobírat se dějem (scénářem) je prostě zbytečné...Resident evil už je tak vyždímanej, že mi občas přišlo jako by scénář dali nastarosti patnáctiletým dětem, který potom upravili cvičení šimpanzi :D 1 hvězda za akci (od začátku do konce) 1 za lekačky a jedna za odvahu chystat 6. díl.

plakát

Uvnitř (2007) 

Ani nevim jestli má cenu se nějak rozepisovat....Naprosto mimolidské počínání postav, děj je neslanej nemastnej a snaží se to dohnat hektolitry umělé krve...Uplnou třešničkou na dortu je asi porod hlavní hrdinky:-D Jasnej odpad s jednou hvězdou za práci maskérů...

plakát

Rec 2 (2009) 

Je pomalu zvykem, že nástupce podobných žánrů je jen zoufalý způsob jak si namastit kapsu. Čekal jsem jak to dopadne v tomto případě. Abych řekl pravdu z jedničky jsem byl nadšený, i když kamera z prvního pohledu je již známá. Co se týče druhého dílu.... vůbec ale vůbec mě nepotěšil. Nevím jestli je to náladou nebo přečeňovanou naivitou, ale herci mi hned od začátku nesedli a to se bohužel nezměnilo ani v průběhu děje. Naprostá IDIOCIE všech zůčastněných, což já prostě ve filmech nemůžu a šílené výkony herců děj položili až na úplný dno. Abych nebyl jen kritický dávám 3 hvězdy za skvělou kameru , návaznost z prvního dílu a zpracování nebýt těchto plusů je to jasnej ODPAD....