Reklama

Reklama

Deníček (24)

Interstate 60

komedie ktera ma hlavu a patu ackoli se to ze zacatku nezda, zanrove road movie, ale dejove mnohem dal. Don't forget to Say what you mean, mean what you say! :-)

the fountain

obrazove a vypravne slusna prace, prolinajici se pribehy na trech urovnich, coz nastesti castecne zakryva klasicky dojak ktery by z toho jinak zcela jiste vylezl

About time

uzasna sci-fi romanticka komedie

The way way back

bezva tragikomedie z auqaparkovskeho prostredi misty prospikovana pesimii a odevzdanosti kluka kteremu se rozvedli rodice

Safety not guaranteed

zvlastni ale tim padem i neotrela komedie bez znamych hvezd ale o to prijemnejsi

Moonrise kingdom

panecku chvilemi se dej sice tahne, ale clovek nevidi moc casto film natoceny tak neotrelym zpusobem. Palec hore jednoznacne panu reziseru a i vyberu detskych hercu.

Pain and gain

tohle me teda dostalo, nevedel jsem jestli se muzu smat nebo mam byt znechucen ci naprosto v soku. A to jen z toho duvodu ze hned na zacatku prozradi ze jde o film natoceny podle skutecne udalosti. Kdyby to nerekli asi bych si uzival blaznivou komedii, ale takhle jsem opravdu nevedel jak si to uzit, ale prave proto o tomto filmu pisu protoze emoce tedy rozhodne vyvolal.

Silverlinings playbook

konecne romanticky film ktery mohu doporucit i muzum. Kdyz jsem to mlade poustel ze se kouknem na romantiku prvni pulku jsem premyslel jestli jsem si nespetl film a nepustil nejaky psychologicky drama :-)

Flight

Alkoholik kapitan letadla? I toto spojeni je mozne, sledujete rozpad osobnosti  cloveka ktery ztratil snahu dal bojovat, aby nakonec tesne pred zaprenim veskere lidskosti ktera v nem jeste zustala se nastesti obratil a prestal lhat lidem kolem sebe. Skvele zahrane drama.

the intouchables

Nyni patri mezi nejlepsi tri filmy ktere jsem doposud videl nebal bych se prirovnat i k forrest gumpovi, Zacatek filmu totalne rozesmal  cele kino asi na 15 minut v kuse. Jeste vice si pak cenim toho ze byl natocen podle skutecne udalosti.

Cloud atlas

trochu mi to pripominalo iception ale rekl bych ze je to jeste slozitejsi, prolinani nekolika pribehu je ze zacatku znacne matouci ale postupem casu clovek vic a vic touzi vedet jak kazdy pribeh vygraduje a jestli maji spoleconu pointu, zkusim si najit cas na druhe shlednuti coz tento film potrebuje

snidane na plutu

tragikomedie o homosexualnim transvestitovi, co vic si prat :D

hysteria

velmi povedena komedie o vzniku vibratoru v anglii

mystic river

skvela temna detektivka kazda postava vysperkovana

Horrible bosses

vyborna velmi sprosta komedie s hvezdnym obsazenim i kdyz prim hraji spise vedlejsi postavy

Mr. Nobody

naprosto originalni zalezitost, az je to zatezko cloveku pochopit, mozna je i vic moznosti jak si vylozit jak to vlastne bylo. "dokud neucinite volbu muze se stat naprosto cokoli"

pokojny bojovnik

velmi povedene sportovni drama plne zajimavych a vznesenych myslenek

ajustment bureau

romantika zabalena do pekneho sci-fi obalu aneb otazka: existuje svobodna vule?

source code

velmi dobry filmovy pocin, jen bych trochu ubral z tech sentimentalnosti a lasky a zameril se vic na akci

unknown

akcni film s liam neesonem, k tomu se neda moc vic dodat :) slusna akce ale v porovnani s Taken slabsi