Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (23)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) odpad!

Dvě hodiny stupidních keců, dvě hodiny života promrhané na tuhle retardovanou kravinu...ja ani nevím jak to lépe okomentovat, ale chce se mi z toho opravdu plakat.

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Tohle se tedy docela nepovedlo. Přihrávající Clooney, patologicky nesmyslný Malkovich, a korunu tomu nasadila ta blonďatá hysterická kráva, která ve mě zvedla takovou vlnu antipatií, že jsem málem roztříštil televizi, její jméno neznám, jméno její postavy si 5 minut po shlédnutí naštěstí už tak0 nepamatuji. Hrozné, trapné a smutné. Jediný důvod, proč dám dvě hvězdy je Brad Pitt.

plakát

47 róninů (2013) 

Velice kalitní a zábavná podívana. Jasně, filmové veledílo to není, ale zábavu mi to poskytlo královskou, nádherné exteriéry a přidržení se japonských tradic jsou plus. Dobré komentáře: Douglas, verbal, tom hardy. otřesně žvástové komentáře: fr, zeck

plakát

Sám doma a bohatý (1994) 

Jako malý jsem tento film viděl vícekrát a jako starší se za to náležitě stydím, trapné od sklepa až po půdu, nebo od půdy až po sklep? Navíc s filmy Sám doma a Sám doma 2 to nemá absolutně nic společného, pfff trapná komerce.

plakát

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) 

Ono je to vlastně prašť jako uhoď, téměř ve všem stejné, jako první díl, pomineme-li nové prostředí a technicky dokonalejší pasti staršího puberťáka.

plakát

Sám doma (1990) 

Skvělá, upřímně se tvářící komedie, hit mého dětství. Joe Pesci ++

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2003) 

Je to uchylne, brutalni, lec komercne hrajici na pud sebezachovy nas vsech...jako teenager bych tomu dal 7/10. Jako dospely a rozumnejsi tvor upravuji hodnoceni na 4/10.

plakát

Pretty Woman (1990) 

Klasicky klasické, romanticky romantické, neotřele neotřelé. TOP žánrovka.

plakát

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) 

Skvělé dílko, se skvělým scénářem, se zatajeném dechu pozorujete hlavního hrdinu a čekáte co se z toho vyvrbí...nenudí, dojme, má skvělý spád....nádhera, více takových filmů....