Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obsahy (8)

3-Day Weekend

3-Day Weekend (2008)

Několik přátel se rozhodne absolvovat se svými partnery prodloužený víkend na horské chatě, daleko od rušného městského života. Víkend tak spolu tráví velmi heterogenní skupina lidí, mezi nimiž vznikají nová neočekávaná přátelství, mezi druhými naopak napětí vzrůstá a končí rozchodem. Jedni půdu pod nohama získávají, druzí ji ztrácejí.

Danny in the Sky

Danny in the Sky (2001)

Dětství mladíka Dannyho bylo poznamenáno smrtí matky, která byla top modelkou a zemřela na předávkování. Nyní v dospělosti hledá své místo ve společnosti, pracuje jako model, líbí se mu vystupovat před publikem a být obdivován, stává se dokonce striptérem. Na cestě vzhůru se nezastaví před ničím, téměř zavraždí svého bratrance, konkurenta v modelingu. Ve chvíli, kdy nakonec nachází lásku u fotografky Karin, ho ale dožene osud.

Coffee Date

Coffee Date (2006)

Todd by se rád seznámil, a tak si podá inzerát. Má se sejít s Kelly v internetové kavárně. Zjistí, že se ale ocitl v gay zařízení. Opatrně se dá do řeči se sympatickým mladíkem, a po chvilce rozhovoru s ním zjistí, že on je "Kelly". Čím více se snaží své okolí ujistit, že je heterosexuál, tím více je jeho okolí přesvědčeno, že je gay. A ani on sám si už pak není zcela jistý...

Querô

Querô (2007)

Prostitutka, které se narodí dítě, je vyhozena z práce. Dítě nechává napospas ulici a sama končí život sebevraždou. Po několika dalších letech se teenager Quero živí krádežemi, za které je zadržen a uvězněn. Z věznice se mu podařilo utéci, nožem vážně zraní dozorce. Opět je na ulici plné bezpráví, drogových dealerů, prostituce, na útěku. Quero se rozhodne vzít věci do svých rukou. Zaplatí za to ale cenu nejvyšší.

Železo a hedvábí

Železo a hedvábí (1990)

Mladý Američan Mark Salzman přijíždí do Číny, aby se učil kung-fu od nejlepších mistrů. Píše se rok 1982, Mark se setkává na své cestě s absurditami všedního dne, poznává jinou kulturu a mentalitu. Spřátelí se se svými žáky angličtiny, zamiluje se do mladé lékařky Ming a postupně svým zaujetím pro bojová umění, pílí a svědomitostí získává přízeň učitele bojových umění Pana. Pak přijde čas se rozloučit... Autobiografický snímek Marka Salzmana.

Písečný jezdec

Písečný jezdec (1988)

Thriller o milostném trojúhelníku. Hlavnímu hrdinovi v Africe vzniknou problémy, když dojde k poruše motoru jeho auta. Skončí na africké farmě, kde ale vládně despotický majitel. Mezi písečnými dunami se zamiluje do jeho manželky a spolu prchají pryč před šíleným farmářem, který je jim neustále v patách.

En forelskelse

En forelskelse (2008)

Carstenovi je 16 let a je to právě měsíc, co začal chodit s Melissou. Ta ho představí svým rodičům, kteří přivítají Carstena velmi přívětivě. O víkendu jedou všichni na chalupu. Cestou na lov se ukáže, že mezi Carstenem a otcem Melissy se děje něco víc, než obvykle. Carsten se večer svěří Melisse, ta už jej nechce vidět. Carsten odchází, ale co bude dál?

Between Love & Goodbye

Between Love & Goodbye (2008)

Film o tom, jak se láska může obrátit v nenávist a zcela se vymknout kontrole. Stačí k tomu ten třetí, který celou situací manipuluje. Marcel je z Francie a studuje v Americe herectví. Kyle je hudebník. Jejich první setkání znamená lásku na první pohled. Legální sňatek mezi nimi není možný, a tak najdou východisko ze situace: Marcel se ožení s lesbickou přítelkyní Sarah a tak si zajistí, že bude moci zůstat v Americe spolu s Kylem. Zdá se, že jejich vztah nemůže nic narušit. Do hry ale vstupuje Kyleova sestra April, bývalá prostitutka. Začne cílevědomě intrikovat a dosáhne toho, že se začne dokonalému páru hroutit celý svět. Situace se nekontrolovaně zamotává. Bude někdo vůbec schopen zastavit toto šílenství?

Reklama