Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Avatar (2009) 

Dokonalé obsazení, dokonalá vojenská technika a ne až tak dokonalý příběh. Avatar mi dal spoustu a sice jen tři největší věci, které mi radikálně změnily jak perspektivu do budoucna, tak můj žebříček hodnot. Ale to nejkrásnější co mi Avatar dal je můj nynější obdiv a fanouškovská 'láska' k Michelle Rodriguez. Říkejte si co chcete, ale já ten film miluju. Dal mi nejvíc!

plakát

Med a čtyřlístek (2005) (seriál) 

Jelikož jsem ještě před několikami desítkami měsíců byla animofil, neminul mě ani Med ani Čtyřlístek. Ano, občas náladový a někdy ulítlý japonský kreslený seriál. Osloví, pobaví a dojme. Takový může Med a čtyřlístek být. Postavy jsou typičtí studenti. Ano v dospívajícím stádiu. A proto to pobaví a proto to osloví a proto to dojme! Vše je hezky vykreslené, naštěstí bez zbytečných sprosťáren a úchylností. Stačí jen plátno, štětec a barvičky. Můžeme sledovat neklidné životy japonských studentů umění a sdílet společně jejich zážitky. Stačí se podívat na Med a čtyřlístek.

plakát

Auta (2006) 

Konečně! Film, na který musí být vypsán diplom! To je to nejkrásnější a nejlepší co kdy koho napadlo. V nejhezčím a nejinteligentnějším provedení. Bravo. Moje roční neteř se na to kouká každý den. Miluje Auta. (Možná se to v budoucnu změní, ale přesto jí budu děkovat, že jsem se díky její 'závislosti' podívala na tento animák.) Dokonale propracovaný, krásný hudební doprovod, originalita (stopy pneumatik jako mraky, no přiznejte se koho z Vás by tohle napadlo? :) ), legrační dialogy stravitelné i malými dětmi, hezké scény, avšak to nejlepší a nejpovedenější jsou charaktery. Ty malá usměvavá autíčka mi budou sympatická do smrti. V osmdesáti budu sedět u krbu a budu čučet na televizi, v níž to rozjedou Auta! A budu si říkat, jaký to může být krásný svět .. Aspoň na chvíli člověk zapomene na škrtící realitu. Tohle se opravdu povedlo. :))

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) odpad!

A teď se ptám Vás milí diváci: Proč?? Panebože proč a nač byl tento film natočen? Kde je pointa, kde je hlavní děj? Řekněte mi co mi tenhle film nabídne? Nic, pouze 99 minut ztracených v mém bídném životě. Ano chápu, každý máme svůj názor. Většině se to líbí, nádherné! Romantické a krásné, ale promiňte, asi na slaďáky nejsem. Drew Barymore to však v tomto snímku velmi sluší. Jí to sluší všude, nepletu se hej? Barymorka je dobrá herečka, obdařená talentem. Chtěla jsem dát 1* za probuzení pod klavírem a za herecký výkon, ale má zlá stránka nesouhlasila.

plakát

Slavnosti sněženek (1983) 

Tento film ve mě vyvolává pocit, že patřím mezi český lid. Avšak není to tak a já jsem za to opravdu vděčná. Typicky české rysy, jak jsem měla možnost zřít. Hádky, bitky, nenávist, ale všechno dobře dopadnout musí. Jako vždycky jeden neutrální charakter, který má rád naprosto všechny, jen se jim přece snažil dovézt dršťkovou! Proč na to tedy musí doplácet ti dobří? .. Naprosto smutné a dojemné. Ne pro mě! Jedna hvězdička za toho pejska co se tam tak hezky potuluje. Jestli tento film má reprezentovat české režiséry, no to promiňte, hledám lopatu a jdu se zahrabat pod písek. Odpovídám: Děkuji, stačilo! Už nikdy více českého filmu!