Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (303)

plakát

Absolutní moc (1997) 

Skvěle koukatelná kriminálka s originální zápletkou, kterou vyzdvihují Ed Harris a Eastwood a maličko potápí celkově ten děj, mohlo to být celkově trošku napínavější a více propletené, pak by to bylo jasných pět hvězd.

plakát

A dost! (2012) (pořad) 

Sleduji to od začátku, je to poučné, věcné, rychle to uteče ale je to takovej průměr, Tuna v pohodě, ale občas to šíleně hrotí, je schopnej udělat z Minicoopera Hummer, jestli mi rozumíte.

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

Tenhle survival film byl u mě za 0 hvězdiček do chvíle, než se holky s kapitánem potkají s němci... od tohoto bodu to v sobě mělo všechno, co mě na filmech baví (akce, napětí, radost, smutek atd...) prostě to ve mě neustále vyvolávalo emoce a bylo to fakt parádní. Takže ve finále za mě plná nálož.

plakát

Alibi na vodě (1965) 

Hodně příjemně odlehčená kriminálka s poměrně překvapivým závěrem a sympatickou hlavní dvojicí.

plakát

Americká krása (1999) 

Film jsem viděl poprvé cca před deseti lety kdy jsem ho vnímal uplně jinak než teď, když je mi 28 let. Dřív bych tomu dal také 5 hvězd, ale z uplně jiného pohledu. Dnes to vidím tak, že až tu jednou přistanou mimozemšťani, tak bych jim tohle pustil, ať vidí, jak jsme jako lidi hrozně vtipný. Bohužel, tenhle příběh a mnoho jim podobných vidím čím dál častěji ve svém okolí v reálu a fakt si říkám, jestli se ve mě někdy něco zlomí a stane se ze mě taky takovej debil, nebo ne. To ukáže čas. Každopádně doporučuju všem věkovejm kategoriím, o zábavu budou mít postaráno.

plakát

Americký sniper (2014) 

Intenzivní a hodně - až na pár vyjjímek (ty telefonáty manželce z akce) realistická podívaná do světa vojáků v Iráku. Celej film mě to nutilo přemýšlet, proč to ty chlapy dělaj, šílený.

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Snížíme skleníkové plyny o 25%. Z kanclu ale pojedu Hummerem a u toho si dám doutník. Dokument skvěle udělanej, Arnie uměl strhnout ovce a využít pro svůj prospěch v čemkoliv, proč ne, tak to na světě chodí. Chudák chlap.

plakát

Až na krev (2007) 

Příběh o tom, co byl jeden olejář schopný obětovat pro pár vrtů. Dle místního hodnocení a komentů jsem teda čekal víc, za mě průměr a film mohl být klidně o půl hodiny kratší.

plakát

Bába z ledu (2017) 

Skvělý příběh o různých životních starostech a radostech, točící se kolem života Hany, která se musí i ve svém věku stále starat o své syny (jeden má prachy ale je to totální ňuňán a druhý je zase bez peněz a klasický vyhořelí zaměstnanec, který za své problémy viní kde koho ale nenapadne ho hledat vinu v sobě). Hana se nachomýtne k partě otužilců a dostane nový životní směr, díky kterému sledujeme, jak si sama sebe začíná víc vážit a žít a má to pak vlastně pozitivní vliv na celé její okolí. Film jen občas působí opravdu moc ,,hraně´´, hlavně ty hádky u obědů a večeří, jak zde píše v komentáři sofiapetra. Celkově je to ale fakt pěkný film. Btw Vilhelmová tu zakomplexovanou dilinu zahrála na 1*.