Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (303)

plakát

Zúčtování (2016) 

Ty vole jo, tenhle film obsahoval vše, co měl, aby ani na chviličku nenudil. Navíc ještě Affleckovi likvidační schopnosti. Super zábava!

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Příběh o jednom z velkých průserů celosvětové ekonomiky, který mě nadprůměrně bavil a zároveň občas dost nudil. Od tý doby co země začali tisknout nekontrolovatelně peníze, nepodložený zlatem, tak tyhle průsery budeme zažívat čím dál častěji a jednou se tu hezky krásně vyvraždíme. S láskou Váš místní ekonom.

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

Za mě super, mě k úsměvu na tváři stačil pohled na ,,veksláka´´ Trojana, díky kterému tomuto seriálu dávám s klidem 5 hvězd, dobře jsem se bavil.

plakát

Supertornádo (2012) (TV film) odpad!

Těšil jsem se na další béčko, kde se zasměju a dostal jsem fakt totálně prázdnej film o ničem... Jediný, čemu jsem se upřímně zasmál, byla rádoby vážná scéna, kdy zřejmě zketamínovaní komparsisté v čele s hlavním hrdinou lezou ve zpomaleném záběru, podkresleném vážnou hudbou z nákupního centra po tom, co se přežene tornádo... To byl jeden z nejdebilnějších vrcholů tohoto fakt zbytečného filmu.

plakát

Zloději zelených koní (2016) 

Příběh o dvou kamarádech, kde jeden není úplně čestný, je sice hezky natočený, ale celý film jsem čekal co se tedy stane a ono se nestane nic.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Když čtu některé komentáře místních detektivů, tak jsem docela rád, že jsem primitivní opice a nedošlo mi, jak to celé dopadne, hned při prvních pěti vteřinách filmu, kde ještě běží loga filmového průmyslu, jako právě některým místním uživatelům. Přiznávám, že po prvních patnácti minutách filmu jsem bral telefon do ruky, začal jsem si upravovat fotky a říkal jsem si, že to bude sračka a že to budu mít jen jako clonu... no, ale ono se tam pak všechno začne tak pěkně nenápadně měnit a rozmotá se to právě do pro mě - zaostalého jedince, nečekaného konce. Mě to bavilo a hodně. Takže pokud nejsi uznávaný režisér či diplomovaný psycholog jako většina místních komentátorů, ale jsi normální divák, co kouká na film pro zábavu, tak tě to bude bavit. Jo a začíná mě sakra zajímat, kde všichni berou na ten chlast když nemakají. Já byl teď v pátek na pár pivech s kolegou Z branže, vrátil jsem se domů někdy v sobotu a stálo mě to asi šestku... TAK KDE NA TEN CHLAST BEROU TI BEZ PRÁCE???? POMOC!!!

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Seriál jsem začal sledovat tuto sobotu cca ve 14 hodin, chvilku po tom, co jsem se vzbudil doma po jedné šílené technopárty. Musím konstatovat, že skoro celý první díl mě vůbec nebavil a do toho na mě šla silnější kocovina. Podíval jsem se tedy na čsfd, jestli opravdu koukám na tu Pustinu, co tu všichni tak vychvalují. Ano, bylo to ono. Asi 7 vteřin jsem váhal, jestli si pustit druhý díl, nebo jít raději ven na vzduch, jenže po tom, co se mi ozval nějaký zvuk v hlavě, jsem raději zalezl zpět do postele a pustil si pokračování. Teď je neděle, já celý den uklízel byt a umyl si auto a ták... vlastně už je pondělí... no a já se celý den těšil, jak si pustím poslední dva díly, jelikož jsem jich v tu sobotu sjel šest... teď tu sedím, poslední díl dokoukán a já jsem tak mile překvapen a mám tak dobrý pocit z tohoto mírně depresivního krimi dráma, že snad půjdu zase kalit. Určitě si to pusťte, je to vážně promyšlený a Dušek je pan HEREC!

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

Pro mě zatím nejlepší český krimi seriál s krásného horského prostředí. Každý díl nový případ, žádný nenudí a do toho se nám pomaličku odhaluje jeden velký případ, který celý seriál posune ještě dál. Navíc se skvělým Hynkem Čermákem aka Kunešem co střílí ,,only people´´ :-)

plakát

Připoutejte se, prosím! (1980) 

Poctivá stará komedie/parodie, která nestaví na přiblblejch blicích, sracích a wtf momentech, na kterých je založená většina současných rádoby komedií, které jsou trapné a nudí.

plakát

Třicet jedna ve stínu (1965) 

Film s úžasnou atmosférou a mistrovským výkonem pana Hrušínského, jeho ,,učitelské´´ vystupování jakožto kontrolora je až děsivé :-)