Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Pořady (7)

Jídlo, s.r.o.

Jídlo, s.r.o. (2014)

Další super pořad od Vaňka, který nás nechá nahlédnout do různých továren a výroben všech možných pokrmů (podíváme se i do Itálie). Dost mě zaujaly díly o šunkách. Jako milovník dobrého jídla a pití mě tyto pořady obecně baví, u Jídla s.r.o. se člověk dozví i spoustu zajímavostí nejen o samotném jídle, ale i z prostředí a různých procesů velkovýrobců a malovýrobců. Problém typického českého spotřebitele bohužel byl, je a bude ten, že si raději koupí BMW které si bude každý den leštit před svou panelákovou garzonkou, jen proto, aby prostě ,,nějak vypadal´´ a večer si dá k jídlu párky ze semletých kuřecích kostí nebo podobnou sračku aby měl na benzín. Pyramida priorit u nás je trošku obrácená, než by podle zdravého rozumu, dle mého, měla být :-) Tak dobrou chuť.

Gebrian versus

Gebrian versus (2012)

Koncept webpořadu srovnatelný s Jídlo, s.r.o. Romana Vaňka, ovšem zaměřený na jinou sféru. Dobře se na to kouká, dobře se to poslouchá, je to nenásilné ale občas jsou tam takové zbytečné mrtvé body.

Tele Tele

Tele Tele (2000)

Kombinace stupidního a chytrého humoru rozložená tak akorát. Ideální kravina před spaním.

Farmář hledá ženu

Farmář hledá ženu (2010)

Jasně, trapárna největší, nikdy by mě nenapadlo že já budu sledovat tenhle pořad a... sleduju. Je to docela vtipný pozorovat některá individua a hlavně poslouchat ty konverzace. Hvězdičky nedávám, je to blbost ale něčim mě to chytlo, šílený :-)