Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (47)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Jako upřímně- líbil by se ten film stejně, kdyby byl o trumpeťákovi z nějaké slavné jazzové kapely? Ne, protože filmařsky je to o ničem a jediné, co tomu dodává grády, jsou ty písničky. Ty jsou sice boží, ale na kvalitu filmu dle mého nemohou mít vliv.

plakát

V koutku srdce (2018) 

Zajímavá podívaná. Rozhodně nečekejte laciné a otřelé dialogy, předvídatelné scény a americké vyústění. Všechno je velmi naturální a uvěřitelné. Dokonce i herci hrají parádně. Pátou hvězdu nedávám jen pro urychlený konec, který si tvůrci mohli vzhledem k stopáži v pohodě odpustit. Ale jinak doporučuji!

plakát

Zloději (2018) 

Tohle je hrozně dobrý a člověk film ocení až po zpětném zamyšlení. Bohužel k tomu nelze napsat nic, aniž by člověk vyslal ještě větší spoiler než v popisku filmu. Prostě na to jděte a pak se chyťte za nos... ...tak jako my všichni! :-)

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Ach jo... tak dobrý námět, herci a snad i začátek filmu... ...a tak hrozně to tvůrci po*erou. Až mám chuť je vytrestat ještě jednou hvězdou dolů :-) ...ale ne: 1*za super námět k zamyšlení, 1* Tom a 1* Emma... celkově dobrý! ALE!!!

plakát

Hříšnice (2017) (seriál) 

No tak konečně po dlouhé době super vypointovaná detektivka! Bill Pullman je top charakterní chlapák, i když si občas nechává nařezat na zadek. Jediné, co bych vytknul je uplakaná Jessica Biel, ale to je asi nějaký osobní problém. Člověk si tak nějak nedokáže představit, že do doby onoho incidentu žila normální život veselé mámy od rodiny. Ale jinak určitě pět hvězd!

plakát

matka! (2017) 

No rozhodně to není film pro každého, ale když nad tím s odstupem přemýšlím, tak je to vlastně super zpracování jedné velké myšlenky. Jen mě trochu mrzí, že jsem si ji musel najít a nepřišel jsem na to sám, když to bylo tak jasné. :-D Rozhodně ale popiska filmu je velmi zavádějící stejně jako trailer. Každý to musí holt omrknout sám a udělat si vlastní názor. Jinak samozřejmě o hereckých výkonech či o řemeslném zpracování netřeba hovořit. To je deset z deseti.

plakát

Nemilovaní (2017) 

Souhlasím s tím, že je to trochu reklama na záchrannou službu, ale i tak je film velmi uvěřitelně zpracovaný. Deprese zde vládne každou vteřinou a člověk čeká a čeká na konečně nějaké rozuzlení... Jednu hvězdu ubírám, neb ta stopáž je v rámci dějové linky opravdu vražedná!

plakát

Zabijáci z maloměsta (2017) 

Tahle řachanda ve stylu Zdeňka Troška byla pro mě opravdu utrpením. Zabijáci z maloměsta jsou opravdu od filmařů z maloměsta.