Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Biografie (3)

Mark Christopher Lawrence (herec)

02.02.2014

Herec, dabér a stand-up komik Mark Christopher Lawrence se narodil 22.května 1964 v Kalifornii, kde vyrůstal se svými dvěma sourozenci. Už jako teenager navštěvoval ve škole debatní tým, vyhrál Literární olympiádu a v celostátním a národním stupni také cenu Bovero-Tabor Awars za nejlepšího mladého mluvčího v zemi. Debatní tým… (více)

Jordan Belfort (spisovatel / herec)

12.01.2014

Jordan Belfort, americký motivační řečník a bývalý burzovní makléř, se na rodil 9.7.1962 v New Yorském Bronxu. Jeho matka a otec byli účetní, později se však matka stala právníkem. Vystudoval Americkou univerzitu a získal titul z biologie.Jeho kariéra začala na LF Rothschild, kde dělal makléře. Svou vlastní firmu, Stratton… (více)

Isaac Asimov (spisovatel / herec / scenárista)

04.01.2014

Isaac Asimov, narozen jako Izák Judovič Ozimov spatřil světlo světa poprvé nejspíš 2. ledna 1920, v ruské vesnici Petrovič. V roce 1923 imigroval s celou rodinou do USA, a občanem se stal v roce 1928. Je pozoruhodné, že nikdy neuměl rusky, ani Rusko od svého odjezdu do USA nenavštívil. Dětství strávil v Brooklynu, a během něj… (více)

Reklama