Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (13)

plakát

Andy Murray: Resurfacing (2019) 

Představte si, že se váš celý život točí okolo jediné věci, se kterou musíte skončit kvůli okolnostem, které se nedají nijak ovlivnit. Emočně silný dokument, ve kterém vám Andy Murray ukáže, jak se dá s umělým kyčelním kloubem vrátit k profesionální tenisové kariéře. I kdyby měla být jeho příští sezóna ta poslední, zaslouží si obrovský respekt!

plakát

Zelená kniha (2018) 

Tohle americké retro zbožňuju. Hudba, auťáky a jedna cigareta za druhou. Když k tomu přidáte dobrý příběh a herecké výkony, máte o zábavu postaráno. Tony Lip tady působí svým projevem jako mladý Colombo, pecka!

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Po zhlédnutí Bohemian Rhapsody už nikdy nebudou znít písničky Queenu tak jako dřív. Zážitek.

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Absolutně nechápu, kde film vzal takové hodnocení a štítek 107. nejoblíbenější film. Možná jsem měl přehnané očekávání, ale tu kvalitu tam bohužel nevidím. Čekal jsem, že konec filmu změní můj dosavadní názor, když ho tady všichni vyzdvihují, ale nic se nekonalo. Film má několik zajímavých dramatických scén, ale jako celek mi nedá smysl. Tohle je snad poprvé, co se můj názor tak razantně liší od hodnocení ostatních uživatelů.

plakát

To (2017) 

Nejsem zrovna hororový nadšenec, ale už jsem pár kvalitních hororů viděl a umím je ocenit. Jasně, bez pár lekaček to v dnešní době už není horor, ale aby mi film nedal dvě minuty oddechout, jsem ještě nezažil. V polovině filmu jsem byl tak psychicky zdeptaný, že kdybych byl v kině sám, odcházím. Jednu hvězdu dávám za celkem dobré herecké výkony mladých herců a toho debilního klauna. Až se z toho psychického vyčerpání dostanu, možná zvýším na dvě hvězdy, víc ani ťuk.

plakát

Pěkně blbě (2017) 

Na první pohled celkem nanápadná komedie s neznámými herci, ale už trailer vám ukáže plno vtipných scén, kterých je v celém filmu ještě daleko víc. Perfektní film pro dva. 85%

plakát

Uteč (2017) 

Celkem solidní horor. Pokud máte rádi duchařinu, tohle vás bavit asi nebude, ale jestli můžete humor Jordana Peela, určitě se podívejte, je ho tam dost a stojí za to!

plakát

Parťáci (2016) (pořad) odpad!

Je mi líto Barči, že se namočila do takového lejna :/

plakát

Semestr (2016) (seriál) 

Po prvním dílu dávám 3/5, nic se nemá přehánět. Není to nic extra, ale krásně to odráží moji generaci. Post produkce se mi líbí, přehnané mi to nepřijde. Pro některé uživatele tady: ano, opravdu se dá zvládat u skypování tolik věcí a ano, 9gag stále frčí :)

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Po půl hodině jsem musel film vypnout, protože to byla taková sračka, že to nešlo ani vstřebat (čtěte spláchnout). Docela dlouho mi trvalo, než jsem přes tu kopu hoven procedil něco dobrého, co by mě donutilo dodívat se do konce. Našel jsem velké hovno (nečekaně), ale stejně se dodíval. Po skončení zvyšuji hodnocení na 2/5 za pár povedených hlášek. Tyhle kluky mám v jiných filmech rád, ale ty vole! Nechte to napsat a režírovat někoho normálního, a ne že se jednou zhulíte a vymyslíte takové hovno! BTW: nechápu, jak přemluvili Emmu, aby se toho hovna účastnila. Ponaučení pro příště: nebudu debil, nenechám se zlákat obsazením a podívám se na trailer.