Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (373)

plakát

Záměna (2011) (seriál) 

Když mně ty "rodinné" seriály/filmy prostě nesedí...

plakát

Joudové (2012) (seriál) odpad!

Jak vidím, nikdo z nás nechápe ty US předělávky britských seriálů jako jsou právě Inbetweeners, Skins, Shameless či Office. 8)

plakát

Dannyho parťáci 3 (2007) 

Tak jsem zhlédla všechny tři díly během jednoho dne, ale dokoukat trojku jsem měla sakra problém...117 minut stopáže pro mě bylo na závěr dne trochu moc...ač se vždy na konci pousměji, jak jim to hezky vyšlo, tak všechny tři filmy jsou o tom stejném...co dodat? snad jen - ten Matt ale v průběhu tří filmů pěkně vyrostl. :)

plakát

Wilfred (2011) (seriál) 

Tak jsem viděla pouze 12. díl druhé řady, ale vůbec mi to nesedlo...

plakát

Lola Versus (2012) 

Jako onu snahu vymanit se z mainstreamu "americké komedie" sice oceňuji, ale komedie to jako úplně není...PS: Docela mě na mně samotné štve, že jsem tak zblbnutá těmi "hollywoodskými kráskami", že mi Greta/Lola přišla docela nehezká...

plakát

Skoro dospělá (2012) 

Jasně, stašně to Evě Mendes žeru (chtělo to trochu jinak obsadit)...každopádně je to příběh přechytračelé slečny, která se rozhodně projít "coming off age", a to tím způsobem, že nejdřív si najde falešnou babičku a začne šprtat, zahodí svou nejlepší kamarádku, začne chodit za školu, stýkat se s "podvratnými živly" ...:D a na konci je samozřejmě morální ponaučení, jak jinak.

plakát

Milionový lékař (2009) (seriál) 

První sérii Royal Pains jsem jakžtakž celou zkoukla, nicméně zbylé (prozatím) tři sezóny jsem poměrně rychle proklikala stylem první - prostřední - poslední díl série, ptž mě to prostě začalo unavovat. Stručně shrnuto - doktor/MacGyver se po chvíli okouká...

plakát

Změna je život (2010) (seriál) 

75%??? Jako shlédnout se to s (pro mě typickým) přeskakováním dalo, ale rozhodně bych to nenazvala "dramatem". Velice "rodinný" (ano, jak nehezké slovo v kontextu filmového světa) seriál. Pročpak asi byly "jen" dvě sezóny? 8)

plakát

S tím nic nenaděláš (2011) 

Asi tak 100x lepší než "What to expect when you're expecting", ale pořád to je slabší průměr...