Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (91)

plakát

Pravidla moštárny (1999) 

Pro mně osobně velmi emotivní film. Film o lásce, zradě, strachu, útrapách života.... Můžu jedině doporučit.

plakát

Tři bratři (2014) 

Po dlouhé době se ukázalo, že i pohádky se zde pořad umí. Příjemné překvapení!!!

plakát

Fair Play (2014) 

Velmi povedený film roku 2014. Vracení se k tématu komunistické doby je dosti časté, ale toto mě mile překvapilo, že lze toto téma pobrat i jinak. Dobré herecké výkony.

plakát

Cesta ven (2014) 

Zpracování a volba tématu mě osobně velmi zasáhlo... Jak je těžké se dostat ze světa, který nás obklopuje a ubíjí? I když člověku některé scény nejdou moc do hlavy, zdají se až těžkopádně naškoubované... pořád je to dost velká realita... Co uděláme s romskou komunitou a co udělá ona sama? Začarovaný kruh, který snad někdy se i podaří zničit...

plakát

Dva dny, jedna noc (2014) 

Bohužel si tyto situace nás obklopují. Velmi poutavý film o tom jak se asi člověk zachová... Co si vyberete? Rodinu? Nebo cizí, ženu? Komu pomoci? A na koho se vykašlat? V těžké životní situaci se můžeme objevit i my..

plakát

Divoké historky (2014) 

Pamatuj si jako by to bylo dnes, že jsme šli na film v Brně. A nevěděla jsme co mám čekat, takže první kus filmu bylo pro mě velké překvapení. Tento nečekaný humor se mi moc líbí a musím pokračovat ve zhlížení dalších autorových filmů :D

plakát

Amadeus (1984) 

Skvělý film, který se neokouká. Skvělá výprava kostýmů...

plakát

Velký sešit (2013) 

Děsivý film o druhé světové válce. Dva bratři se spojí proti celému světu a bohužel krutost války je spojí i proti rodičům.

plakát

Všichni dobří rodáci (1968) 

Velmi dobrý film, který je skvělý i dnes. Starý český film může být i hodně kvalitní. Film jsme spatřila na filmovém festivalu v Karlových Varech u většiny snímků to nic neznamená, kde ho člověk viděl, ale zde jsme zažila pana režiséra, který si vystačil sám a jak bylo vidět ani překladatelku nepotřeboval. Chudák paní překladatelka :). Úvodní slovo před filmem a pak následný krátký film o filmu se mi zdál delší než film samotný (115 minutu). Místo monologu by mi příště stačil film o filmu a diskuze mohla být až po filmu ;) ... ale chápu ;) Někdy nestačí ani zběhlý moderátor na pana režiséra Jasného :)