Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Spartakus: Bohové arény (2011) (seriál) 

No páni! Po Krvi a písku by mě ani ve snu nenapadlo, že to jde natočit s ještě více krví, obscénnostmi a intrikami. A ono to šlo. A překvapení ještě větší, že to vše není jen samoúčelné, ba naopak to děj krásně vytváří a posouvá dál...respektive vysvětluje zpětně :-) Jedinou vráskou na celé této sérii je smutný důvod, proč vůbec vznikla. Andy, brzy se uzdrav!

plakát

Horší už to nebude (2006) 

Jak je možné, že o takových úžasných filmech se člověk vůbec nedoví...nebýt ovšem csfd :-) Tak neotřelý námět a tragikomický příběh jsem na plátně dlouho předlouho neviděla. Skvělí herci, zkrátka jedním slovem - nádhera!

plakát

Teror na palubě (2009) 

Jedna hvězdička za Dylanův "dramatický" výkon :-))) srovnatelné s hady v letadle, což je teda taky pořádná pecka. Herpetolozi musí mít 90ti minutovou erekci!!

plakát

Farmář hledá ženu (2010) (pořad) 

Snad se farmář rozjede jako jeho slovenský bratr. Je to tak stupidní až mě to neskutečně baví.

plakát

Válka světů (2005) 

WOW! Jsem sice sci-fi začátečník amatér, ale u Spielbergovy Války světů jsem skoro nedýchala celých 112minut. Napětí by se dalo krájet, vizuální efekty parádní a nevím, jak to ten Cruise dělá, ač ho moc nemusím, téměř v každém z jeho posledních filmů mu pro změnu já musím smeknout. Jediné co mi občas kazilo bezchybný zažitek, byla až příliš uječená a hysterická Dakota Fanning. Dokonce jsem se přistihla u touhy, nechť si ji nějaký Tripod konečně odnese! Hvězda dolů je za typicky americký happy-end na úplném konci. Naprosto zbytečné.

plakát

Román pro ženy (2004) 

No, co k tomu napsat...po první půlce filmu jsem přemýšlela, zda má cenu se na to vůbec dodívat. Zvědavost (no ehm, ne že bych nevěděla, jak že celý příběh dopadne..spíš zvědavost, jaké další otřepané a klišovité "zvraty" mi duo Viewegh-Renč naservírují) ale zvítězila. Titulky nakonec přišly celkem záhy a musím se přiznat, že u pár scén, těch se Stašovou zejména, jsem se i já pousmála. Film mě ale naprosto ničím neohromil, trapnost je z něj cítit na sto honů a ta třetí hvězda je právě a jenom pro Paní herečku Stašovou.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Klasika co se seriálové tvorby týče a srdeční záležitost ze všech největší. Lister od mých třinácti let platonická láska...jó kolikrát jsem si snila o naší první schůzce...jeho černě zamalovanym zadku, pojídání kuřete vindaloo a nadávání té hromádce trusu z myšího albína. První seríe pro mě jednoznačně nejlepší a co se posledních třech dílů týče...jako skalní fanynku nezklamaly, ba naopak velmi potěšily.

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Jakožto neřidič a člověk, který se o auta a vše kolem nikdy nezajímal, to k mému velkému překvapení funguje. Nejen že pokud na COOLce pořad jede, shlednu ho, ale musim se přiznat, že ho začínám i cíleně vyhledávat. Inteligentní zábava tak což o to, že kolikrát nerozumím ani prd.