Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Opuštěné stavby (2012) (seriál) 

2* dávám pouze za ty hezké staré věci, které mohu vidět a něco zajímavého se i dozvědět. Ale nelíbí se mi, jak takhle veřejně okrádají ty majitele, kteří nemají zdání o hodnotě jejich věcí a oni sami je pak prodají za 2x-3x vyšší cenu podobně jako v American Pickers.

plakát

Dotyk draka (2013) (TV film) 

Velice zajimavý dokument. Pohled na toto vodní monstrum z úplně jiného úhlu. Že i takto divoké a nebezpečné zvíře přece jenom může mít city a vybudovat si dlouhý a láskyplný vztah s člověkem. Bylo neskutečné sledovat to, co se dělo na obrazovce a nedokáži si představit, že bych byl v roli štábu, který byl toho přímým svědkem. Jde vidět, že v přírodě se stále dějí zajímavé, neskutečné a nečekané věci.

plakát

Návrat k vítězství (1981) 

Trochu příliš zdlouhavý, táhlý film. Ale stále se na to dá dívat oproti jiným filmům.

plakát

Na vlásku (2010) 

Krásná animovaná pohádka ( líbí se mi hlavně ten chameleon :D ) příjemné vtípky.

plakát

Lidice (2011) 

Myslím, že české filmy mají velký potenciál a nemáme daleko k světovým úspěchům, jenom ten potenciál využít. Je stále co zlepšovat.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Velice příjemné překvapení .. tak bych označil tento film. Konec jsem takový opravdu nečekal a to je na tom to skvělé! Jsem rád, že tenhle film je sice romantický, ale není jako X stovek dalších filmů a vybočuje z řady.

plakát

Sybil (2007) (TV film) 

Na první pohled zajímavé, zaujme, ale po nějaké chvilce tento zájem člověka opustí. Konec mohl být mnohem lepší .. šlo to až příliš lehce.

plakát

Hvězdná brána: Pravdivý příběh (2006) 

Myslím, že to hezky odkrylo to, že vše co se v seriálu odehrává není jen výmysl "chorých" myslí tvůrců :D ale, že spousta věcí je vědecky opodstatněná, i když při našich možnostech zatím těchto věcí nejsme schopni dosáhnout.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Jednoznačně bych tento film zařadil mezi nejlepší filmy posledních let, ale stále tomu něco chybí, i když ani nevím co. :D Chtělo by to pro takovéto filmy jiné hodnocení, protože 4* mi přijdou málo a 5* zase moc.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Adam Sandler je určitě dobrý herec, avšak bych řekl, že ty jeho filmy se až příliš omývají stále jen a jen dokola.